„Lėlių namus“ TV3 eteryje keičia „Dingusi“

Jau šį ketvirtadienį, gegužės 6 dieną, TV3 televizija pradės transliuoti naują mistinį dramos serialą „Dingusi“.

TV3 eteryje jis pakeis žiūrovų įvertintą serialą „Lėlių namai“. Naujajam serialui scenarijų kūrė dviem „Emmy“ nominuotas Joshas Bermanas. Jo darbų sąraše tokie viso pasaulio intelektualių, galvą pasukti mėgstančių žiūrovų įvertinti serialai kaip „CSI kriminalistai“ ir „Kaulai“.

Mistinio serialo režisierė taip pat yra buvusi ir Mimi Leder - 2 „Emmy“ statulėles laimėjusi (abi už kultinio „Ligoninės priimamojo“ režisavimą) ir dar 4 nominuota amerikiečių režisierė. Serialo prodiuseriai yra „Melrouzo“ ir „Nusivylusių namų šeimininkių“ kūrėjai.

Ir jeigu žiūrovui kyla klausimai: kas ta dingusi, kuriam laikui ji dingo ir negi visas serialas nagrinės vieną ir tą pačią dingimo bylą, kūrėjai jau turi paruošę visus atsakymus. Visas serialas sukasi apie vieną moterį, nes pagrobtoji yra ne paprasta amerikietė, o senatoriaus Džefrio Kolinso žmona. Todėl beieškant vienos svarbiausių moterų šalyje, visuomenė nori žinoti viską. O paaiškėsiantys faktai, kaip žada serialo sumanytojai, nustebins kiekvieną.

Drąsus FTB agentas ir ambicinga reporterė imasi šios sudėtingos bylos bei tirdami kriminalines smulkmenas po siūlelį narplioja ir žymiosios poros asmeninio gyvenimo peripetijas. Serialo kūrėjai teigia, kad ši istorija kitokia - įtariamieji čia yra visi, nė vienas negali jaustis saugus. Didžiausia intriga ta, kad Sara prieš dingdama savo vyrui užsimena apie didelę paslaptį, tačiau detaliau nieko papasakoti nespėja...

Naujas mistika ir gudriu detektyvu apipintas serialas „Dingusi“ - šį ketvirtadienį 23.00 val. per TV3.

 


Šiame straipsnyje: dingusi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių