Lėktuve užmigusi moteris nuskrido iš Pakistano į Prancūziją ir atgal

Prancūzė ištvėrė 18 valandų kelionę iš Lahoro miesto Pakistane į Paryžių ir atgal, mat užmigo ir neišlipo iš lėktuvo, kai šis nusileido Prancūzijos sostinėje.

Pakistano tarptautinės oro linijos pradėjo tyrimą, kaip lėktuvą aptarnaujantis personalas nepastebėjo moters, kai orlaivis dvi valandas stovėjo Charlesio de Gaulle`io oro uoste Paryžiuje, praneša naujienų agentūra AFP.

Prancūzė Patrice Christine Ahmed, kuri ištekėjusi už pakistaniečio, iš Lahoro į Paryžių per Milaną išskrido antradienio vidurdienį. Tačiau ji užmigo ir nepajuto, kada lėktuvas nusileido, teigė oro linijų atstovas Sultanas Hasanas.

Moteris apie savo klaidą lėktuvo įgulai neprasitarė, o viskas paaiškėjo tik tuomet, kai ją, nukeliavusią 12 tūkst. kilometrų ir trečiadienio rytą sugrįžusią į Lahorą, sustabdė pasienio pareigūnai.

Anot S. Hasano, oro linijos tiria incidentą, o keleiviais Paryžiuje turi pasirūpinti prancūzai subrangovai.

„Mes pateikėme klausimus prancūzų bendrovei apie šį incidentą, tačiau tai ir keleivių atsakomybė išlipti pasiekus kelionės tikslą“, – teigė jis.

Oro bendrovė vėliau pasirūpino, kad moteris kitų oro linijų lėktuvu būtų nuskraidinta į Paryžių, nes jos lėktuvuose laisvų vietų nebuvo, tačiau teigė, kad už papildomą bilietą turės sumokėti už aplaidumą atsakysianti pusė.

„Tai priklausys nuo to, kieno tai klaida. Jei tai vietos bendrovės klaida, sumokės ji, o jei dėl to atsakinga pati moteris, tuomet išlaidas teks padengti jai“, – aiškino S. Hasanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių