„Ledynmetyje“ P. Vanagas ir A.Bolšova pelnė žiūrovų simpatijų prizą

Kai šeštadienio vakarą visa Lietuva stebėjo Deivido Meškausko ir Šorenos Džaniašvili triumfą šokių projekte „Šok su manimi“, visa Rusija buvo sukausčiusi dėmesį prie populiariausio šioje šalyje televizijos projekto „Ledynmetis“.

Šiame šou dalyvavo ir Lietuvos čiuožėjai Margarita Drobiazko bei Povilas Vanagas, kuriam su savo partnere aktore Ana Bolšova pavyko užimti garbingą 3 vietą. Bet tai dar ne viskas – Ana ir Povilas pelnė žiūrovų simpatijų prizą!

Pirmąją vietą „Ledynmetyje“ pelnė Julija Kovalčiuk ir Romanas Kostomarovas, antri liko Valerija Lanskoja ir Aleksejus Jagudinas. M. Drobiazko į finalą nepateko, rašo paspausk.lt.



Šiuo metu Maskvoje gyvenantys P. Vanagas ir M. Drobiazko po stulbinančio populiarumo sulaukusio „Ledynmečio“ atvyksta į Lietuvą, kur pristatys projektą „Liepsnojantis ledas“. Jame turėtų dalyvauti olimpinis čempionas Viktoras Petrenko, pasaulio profesionalų čempionai Jelena Leonova, Andrejus Khvalko, Europos čempionas Dmitrijus Dmitrenko, Davidas Liu, Kevinas van Derperenas, Mari Pier Leray ir kiti čiuožėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių