Lažybininkai prognozuoja legendinės grupės ABBA sugrįžimą į sceną

Britų lažybininkai priima statymus už ABBA sugrįžimą - po to, kai dainininkė Agnetha Faltskog užsiminė apie galimą garsiausios švedų grupės atsikūrimą. A.Faltskog, kuri sugrįžo iš pensijos ir išleido solinį albumą „A“, vokiečių žurnalui „Die Zeit“ teigiamai atsakė į klausimą, ar svarstytų ABBA atsikūrimą.

„Gal koks labdaros koncertas? Iškart nesakyčiau “Ne", - sakė ji.

Jos buvęs vyras Bjornas Ulvaeusas ir kitas ABBA dainų kūrėjas Benny Anderssonas 2008 metais pažadėjo neatkurti grupės, kuri iširo 1982-aisiais, po devynių Didžiojoje Britanijoje pirmąsias vietas užėmusių hitų.

Ketvirta grupės, tarp kurios hitų yra „Mamma Mia“, „Super Trouper“ ir „Dancing Queen“, narė buvo Anni-Frid Lyngstad.

Tačiau prieš ABBA muziejaus Stokholme atidarymą šią gegužę vėl pasklido kalbų, kad ABBA gali atsikurti.

Britų lažybininkai „Paddy Power“ pasinaudojo šiomis kalbomis ir pasiūlė santykiu 14:1 statyti už ABBA bendrą pasirodymą 2013 metais.

Firma siūlo santykiu 16:1 statyti už tai, kad ABBA gegužės 16 dieną atidarys 2013 metų Eurovizijos dainų konkursą Malmėje Švedijoje, nes būtent tas konkursas atnešė ABBA šlovę po 1974 metais pasiektos pergalės su daina „Waterloo“.

„ABBA gerbėjai dėl atsikūrimo perspektyvos pasprings iš susijaudinimo. Atsižvelgiant į padėtį namuose ir 40-ąsias jų triumfo Eurovizijoje metines, “Paddy Power„ (santykis) 16:1 ... atrodo vertas kiekvieno pinigų“, - sakė firmos atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ABBA

ABBA portretas
Sis ansamblis nepakartojamas, niekada neiseis is mados. Daugelis labai noretu vel juos pamatyti ir isgirsti ju dainu. Zavios melodijos, zavus balsai., zavus atlikejai VA IS KO REIKIA MOKYTIS MUSISKIAMS !

BENAS

BENAS portretas
TAI GAL JAU SAIBOS PASIBAIGE, KAD RUOSIASI GRYST
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių