Lažybininkai netiki, kad A. Pojavis pateks į „Eurovizijos“ finalą

Antradienį Malmės arenoje „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje Lietuvą atstovausiantis Andrius Pojavis ant scenos lips dešimtas. Jeigu lietuvis sugebės įtikinti Europą savo pasirodymu ir įveikti bent 6 kitus pirmojo pusfinalio dalyvius, jis pateks į finalą. Remiantis lažybų bendrovių koeficientais, Lietuvos atlikėjas turėtų likti „per plauką“ nuo „Eurovizijos“ finalo ir užimti 11-13 vietą.

„Šiuo metu lažybų bendrovių koeficientai nedžiugina Lietuvos delegacijos, tačiau iš tiesų trūksta labai nedaug, kad A. Pojavis pakliūtų į finalą. Manome, kad lietuvio pasirodymas sulauks daugiau palaikymo nei Kipro, Juodkalnijos ir Slovėnijos atstovų. O jeigu A. Pojaviui su daina “Something„ pavyks įveikti dar bent tris varžovus, kurių galimybės vertinamos silpnokai – Belgijos, Kroatijos, Airijos ir Moldovos, kelias į finalą lietuviui bus atvertas“, – sakė interneto lažybų bendrovės „Unibet“ atstovas Anthony Cousins.

Pasak jo, tikimybė, kad A. Pojavis ne tik pateks į finalinį etapą, bet ir laimės pirmajame pusfinalyje yra labai maža – vos 2 procentai. Geriausiai pirmajame pusfinalyje vertinamos Danijos, Ukrainos, Rusijos, Olandijos ir Serbijos galimybės laimėti ir patekti į gegužės 18-ąją vyksiantį „Eurovizijos“ konkurso finalą. „Unibet“ vertinimu, kaimyninei Estijai atstovaujanti dainininkė Birgit Oigemeel, kuri taip pat pirmajame pusfinalyje atliks kūrinį „Et uus saaks alguse“, turėtų pasiekti finalinį konkurso etapą.

Antrajame pusfinalyje, kuris įvyks ketvirtadienio vakarą, lyderiais laikomi Norvegijos, Gruzijos, Azerbaidžano, Graikijos ir San Marino atstovai. Prasčiausiai tądien vertinamos kaimyninės Latvijos atstovų – grupės „PeR“ ir jų dainos „Here we go“ galimybės. Tikimybė, kad latviai laimės antrajame pusfinalyje ir pateks į finalą, tesiekia 1 procentą.

„Unibet“ lažybų ekspertai „Eurovizijos“ finale pergalę prognozuoja Danijos atstovui (lažybų koeficientas – 2,6). Po jo rikiuojasi Ukrainos (6,5), Norvegijos (8,0) ir Rusijos (15,0) atstovai.

„Eurovizijos“ dainų konkurso pirmasis pusfinalis antradienį bus transliuojamas tiesiogiai per Lietuvos televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dg

dg portretas
a nam vsio ravno

RJ

RJ portretas
kam jie ta Pojavi siuncia >????????? reikejo mineda nusiust tai pirma vieta butu garantuota DDDDDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių