„Laukinukė“ Marlena Favela sugrįžta į televiziją

Žavingoji Marlena Favela ir tarptautinio pripažinimo sulaukęs Gajus Ekeris pasirodys naujame LNK seriale „Širdies balsas“ („Corazon apasionado“), kurio premjera – jau šeštadienį. Šis serialas – tai nuostabios ir garsios Meksikos aktorės Marlenos Favelos grįžimas namo, į „Venevision“ kompaniją po dešimties metų šlovės, kurią jai atnešė labai populiarus serialas „Gata Salvaje“ („Laukinukė“).

Alberto Gomeso kūrinyje pasakojama apie Patrisijos (Marlena Favela), jaunos ir gražios merginos, kuri yra įsimylėjusi savo draugą Marką Peresą gyvenimą. Bet šita meilė yra slapta, nes griežta Patrisijos senelė niekada nesutiks, kad jos mylimiausia anūkė susižavėjo paprastu dvaro darbininku. Jauna įsimylėjėlių pora sugalvojo bėgti, nes Patrisija sužino, kad jos tikras tėvas ketina parduoti savo dukterį už skolas. Lemtingos nakties įvykiai pakeitė visų jos dalyvių gyvenimus. Markas buvo sunkiai sužeistas, bandydamas gelbėti savo mylimąją, o jos tėvas atsidūrė kalėjime.

Po dviejų metų Patrisija, visiškai išsižadėjusi meilės ir atsidavusi darbui, drauge su savo senele vadovauja dvarui. Netikėtai į dvarą atvažiuoja Armandas Markanas (Gajus Ekeris), vienos tarnaitės sūnus. Neilgai trukus jis tampa dvaro ūkvedžiu. Patrisija ir Armandas neranda bendros kalbos. Barniai ir priešiškumas įžiebia nevaldomos meilės aistrą, kuri jiems smogia didžiule jėga. Beveik tuo pat metu į dvarą atvažiuoja ir Fedora, Patrisijos pusseserė  ir buvusi Armando meilužė. Dviejų moterų varžytuvės dėl vyro meilės paženklina visų trijų personažų charakterius. Patrisija su Armandu turi įveikti tūkstančius kliūčių, ieškodami taip trokštamos meilės. Kai, regis, jau niekas niekada jų neišskirs, grįžta praeities vaiduoklis, seniai pamirštas, ir pareikalauja to, kas jam priklauso. Tai – Markas Peresas, kurį visi, įskaitant ir Patrisiją, laikė mirusiu. Kortos mestos.

Šiame naujame seriale vaidina visas būrys nuostabių, tarptautinę šlovę pelniusių aktorių – Susana Dosamantės, Lorena Meritano, Luisas Chosė Santanderas, Chosė Giljermas Kortinesas, Džesika Mas, Daniela Navaro, Adrijana Karvachal, Fernandas Karera, Marselas Buketas, Dajana Garos, Skarlet Gruber, Natalija Ramires, Raulis Isagirė, Karlas Augustas Maldonadas, Gabė Rivero, Ektoras Soberonas, Karlas Giljermas Aidonas, Paulas Kevedas, Eduardas Ibarola, Kristijanas Karabijasas, Beatrisė Arojo, Karlas Krusas, Beatrisė Monroi, Migelis Gutjeresas, Patrisija de Leon ir Karlas Justis ir kiti.

„Širdies balsas“ - šeštadieniais ir sekmadieniais 14.55 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių