Laimingo „Taip“ lauks dar dešimt Lietuvos talentų

Šį sekmadienį TV3 laidos „Lietuvos talentai“ gerbėjus pasitiks antras tiesioginis pusfinalis. Dešimt dalyvių pasiryžę ne tik tapti ryškiausiu šalies talentu, bet ir laimėti pagrindinį prizą - 10 000 eurų.

Prie tikslo visai priartėjo dvi finalininkės - studentė Berta ir aštuonmetė Vaiva. O sekmadienį savo laimingo bilieto lauks antrasis dalyvių dešimtukas.

Girmantė - profesionali dainininkė. Mergina dainuoja gospel ansamblyje, dažnai pritaria įvairiems vyresniosios kartos atlikėjams.

Romanas - alkoholio parduotuvės darbuotojas. Dainuoti vyras pradėjo neturėdamas kaip praleisti laisvalaikį. Per atrankas teisėjai pastebėjo, kad Romano talentas ne tik puikus balsas, bet ir išraiška antakių kilnojimas.

Paulius - dar vienas dalyvis, neabejingas šokiui. Šokti jis pradėjo tik sulaukęs pilnametystės. Judesių ir šokio kultūros Paulius mokosi pats.

„Hardstyle union” - savamoksliai gatvės šokių kultūros propaguotojai iš Kauno susibūrė specialiai „Lietuvos talentams”. Repeticijos mokyklų salėse ir gatvėse nenuėjo veltui - jiems vieninteliams tokio stiliaus šokėjams teisėjai pasakė tris „Taip”.

Viktoras ir Gintaras - jų duetas sukėlė tikrą sumaištį. Neįgaliojo vežimėlyje sėdintis Viktoras eidamas į šou turėjo konkretų tikslą. Vaikinas nori įrodyti, kad dangstytis negalia - neverta. „Net ir sėdintieji vežimėlyje yra tokie patys kaip gebantys vaikščioti savo kojomis. Mes galime ir sportuoti, ir džiaugtis gyvenimu”, - sako Viktoras ragindamas neįgaliuosius neužsisklęsti savyje.

Gerda Stiklickienė pati kuria dainas. Keista, bet atrankose ji atliko ne savo kūrinius, o parodijavo Džordaną Butkutę.

Domas - beat boxeris, gavęs tris „Taip”.

Paulina teisę dainuoti iškovojo net sirgdama. Mergina sako neįsivaizduojanti gyvenimo be muzikos. Tačiau pabrėžia, kad jei nepavyks „Lietuvos talentuose”, ji mielai užsiims interjero dizaino kūryba ar tiesiog madų demonstravimu.

Virginijus iš pamario, pramintas Žemaitijos akmenėliu, savo pasirodymu iki ašarų privertė juoktis ne tik teisėjus, bet ir „Lietuvos talentų” atrankų žiūrovus. Savamokslis rašytojas, poetas, šokėjas, režisierius - savo talentus vardijo vyras, pavergęs ne tik linksmumu, bet ir „auksine” tapusia fraze: „Kas aš, aš tik akmenėlis Žemaitijos žemėje, o tikrieji perlai, deimantai esate jūs”.

Evelina ir Monika - mažosios meninės gimnastikos čempionės. „Baisiausia, kad nepasitemptume kojų raumenų, nes tada turėtume nutraukti pasirodymą, nors labai norime laimėti”, - šypsosi mergaitės.

Kuriems iš dešimties simpatizuos žiūrovai ir komisija, paaiškės „Lietuvos talentuose“ sekmadienį lapkričio 22 dieną 19.30 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių