Laima Tamulytė: gal jau atėjo mano laikas tapti mama

BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ renginių ir TV laidų vedėja Laima Tamulytė, geriau žinoma kaip Mama Rock and Roll, susimąstė, kad gal jau ir jai atėjo metas tapti mama.

Tokias jos mintis paskatino laidos dalyviai, kurie, apžiūrinėdami jos daiktus, nusprendė, kad už širmos slepiasi nuostabi motina – dėl to visi sutarė vienbalsiai. „Gal jau atėjo mano laikas tapti mama“, - girdėdama tokias kalbas susimąstė L.Tamulytė.

Astrologė, sužinojusi Laimos gimimo datą, spėjo, kad jos veidą visą laiką turėtų puošti plati šypsena, panaši į legendinio Jurijaus Gagarino. Pasirodo, Laimai jos šypsena tikrai labai svarbi, todėl ji ypatingai rūpinasi savo dantimis – juos balina ir labai nuoširdžiai valosi. Net į studiją atsinešė dantų šepetuką, kokių namuose turi kokius dešimt. Astrologė taip pat vardijo profesijas, kuriomis galėtų užsiimti L.Tamulytė: mokytoja, gydytoja, aktorė, dailininkė, dizainerė ir net ... mistikė.

L.Tamulytė apgailestavo, kad nors ji tiki šeštuoju pojūčiu, pati jo neturi. Netgi atvirkščiai – viskas, kas jai atsitinka, būna atvirkščiai nei sufleravo nuojauta. Pusiau rimtai, pusiau juokais Laima sako tikinti pranašingais sapnais. „ Jeigu mėšlą sapnuoji, reiškia - pinigai. Vieną kartą sapnavau, bet neišlošiau. Specialiai pirkau loterijos bilietus, bet nepasisekė. Dar labai tikiu numerologija. O ypač  savo gimimo data,  savo „barkodu", - šypsojosi ji.

Viena iš laidos dalyviams tekusių užduočių buvo bandymas atspėti L.Tamulytės vaikystės pravardę. Pasirodo, visi ją vadino Karlsonu. Viskas prasidėjo nuo to, kai į vadinamą „žiburėlį” mokykloje Laima atėjo pasipuošusi Karlsono kostiumu. Jis atrodė tikrai įspūdingai – su propeleriu, o Laima netgi tikrą šuniuką atsinešė, kuris paskui koridoriaus kampe padarė balą. Nuo to laiko Laimą dar ilgai vadino „Karlsonėliu".

„Šeštasis pojūtis” – sekmadienį, 20.20 per BTV.


Šiame straipsnyje: Laima Tamulytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

dddddddd

dddddddd portretas
Taip .nes traukinys kakojanciu nelaukia.

bla bla

bla bla portretas
Jau apie motinyste kalba,kiek pamenu,pora metu is eiles si ponia. Kas belieka,jei tik kalbos....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių