Laima Paksienė: šventos vietos yra tikrovė

Grįžti į straipsnį

Tobebe

Tobebe portretas
Pats žėkus labai senas,galimai tų titanų velnių nustekentas. Kas ten lankosi ,tie visi greit sensta,suserga.

Buvote ten

Buvote ten portretas
Neatgailavę, neatsiriboję rizikuojate pakliūti į velnio titano nasrus...jei remiate stoprocent.

Plovikas

Plovikas portretas
Pinigų ir smegenų... ne šventovė tie kupoliniai akmenys, o požemio tamsiukams maitinti, pavilioti katalikus į velnyną .

Bebe

Bebe portretas
Povilas ir paxiai atrodo ligotai,pasenę... velnio darbai ten, kur prievarta statyti tie pagoniški statiniai.

Neparsiduokim krikščionys

Neparsiduokim krikščionys portretas
Merkinės kupolinyčia su metaliniais stulpais pavadintais piramide yra titanų demonų buveinė. Čia Biblija pakeista į zekų rašliavas,kurios liūdija ten esant demoną titanijų. Pats. Povilas apie tai pasakoja joutūbėje : Merkinės poviliukas.

Stumbras

Stumbras portretas
Laimutė nepasižymi įžvalgumu,intuicija, kaip buvusi netikinti Dievu. Paxiulius už nosies vedźiojo voodystė raganė Lolė, vėliau irgi panašaus plauko,atsisakęs savo tikėjimo ,perėjęs į titanišką arba velnišką ,tai piramidierius - verslininkas. Zekas . Jį rėmė,tai velniai titanai pasinaudojo remėju kvailumu,prikūrė verslą iki pat pragaro gelmių. Kas remia piramides kupolinyčią, tas remia PRAGARA. Apie viską aprašo patys zekai.

Maitina titanus

Maitina titanus  portretas
Pagal Žėkų raštus, tai ten ne šventa, o prakeikta vieta, jei tokius cūdus velniai titani prievarta darė statytojams, kurie iš baimės pastatę tuos pastolius po šiltnaminiu kupolu. Kas finansavo, statė nebent bedieviai buvo arba paveikti raganių kokių, kad tai vykdė. Prarado pinigus, o sudarė sąlygas velniams titanams šėlioti,imti energijas iš atvykstančių ten, įvelia į nuodėmes prieš Dievo Įsakymus . Apie titanus kalba Povilas : Merkinės poviliukas su A.Vėberiu jotūbėje.

Paxiams svarbu atgailauti

Paxiams svarbu atgailauti portretas
2021.09.18. Marijos radijas laidoje KLAUSK DRASIAI atsakė,yra įrašas ,kur perspėjama nevykti į pragaro tamsos karalystės objektą ,pavadintą piramide Cesukuose. Jei kas buvote skubiai spaviedokitės,atsižadėkite ryšio su ten esančiu NELABUOJU TITANU. Vykstantieji praranda dvasią. Povlas mini savo literatūroje, kad lieka sielos, o jas valdys dvasios titanai arba kitaip velniai. Paskaitykite, kur : MERKINĖS PIRAMIDĖ -LITERATŪRA.

Taip kalba žėkai

Taip  kalba žėkai portretas
Po smerties liks tik siela, kas ten lankosi toje strypų pagoniškoje velnyčioje.įėjai ir jau sei tų demonų įtakoje , valdys amžianai titanai demonijai.Pakol nevėlu atgailaukime, vaduokimės iš titanų pinklių. Apie juos zekas kalba jotūbėje,kur vadinas: merkinės poviliukas.

Povilo tinklalaidė,raštai įrodo

Povilo tinklalaidė,raštai įrodo portretas
TIK SIELOS PIRAMIDGEOKUPOLE belieka ? ištrauką iš Pauliaus laiško Galatams (Gal 5): ...Aš sakau: gyvenkite Dvasia, ir jūs nepasiduosite kūno geismams. Mat kūno geismai priešingi dvasiai, o dvasios – kūnui; jie vienas kitam priešingi, todėl jūs nedarote, kaip norėtumėte. Bet jei leidžiatės Dvasios vadovaujami, jūs nebesate įstatymo valdžioje. Kūno darbai gerai žinomi – tai ištvirkavimas, netyrumas, gašlavimas, stabmeldystė, burtininkavimas, priešiškumas, nesantaika, pavyduliavimas, piktumai, vaidai, nesutarimai, susiskaldymai, pavydai, girtavimai, apsirijimai ir panašūs dalykai. Aš jus įspėju, kaip jau esu įspėjęs, jog tie, kurie taip daro, nepaveldės Dievo karalystės. Dvasios vaisiai yra meilė, džiaugsmas, taika, kantrybė, malonumas, gerumas, ištikimybė, romumas, susivaldymas. Tokiems dalykams nėra įstatymo. Kurie yra Kristaus Jėzaus, tie nukryžiavo savo kūnus su aistromis ir geismais...

Skaityt verta poviliuko raštus

Skaityt verta poviliuko raštus portretas
Blogiau piramidės voratinklis nei loleshvili,velnias ten ir ten.literatūra povilo nurodo, kad tikrai ten ne biblinis dievas,o titanas velnias. Povils pats aprašo.

Įkliuvome, kaip musės į barščius

Įkliuvome, kaip musės  į barščius portretas
Merkinės piramidės erdvės įkūrėjas P.Žėkas užrašo, ką diktuoja jo dievukas Balsas. Pradžioje diktavo ir vadovavo žodžiu, kaip pastatyti su juo bendravimui strypinę piramidę. Vėliau, kaip viską paįvairinti žmonių priviliojimui į ten. Balso mokinys (sūnus) sukonspektavo, ką diktavo titanų sukurtas dvasiukas. Tuos konspektus įkėlė į savo svetainę pavadinimu: Literatūra – Merkinės piramidė. Dvasinė informacija – „Nuodėmės ir dorybės” (2011 m.) . Akivaizdu, kad Balsas persistengė bandydamas įsprausti žodžius į nuodėmių ar dorybių interpretacijas. Galima buvo viską aprašyti keliais sakiniais vietoj šimtų išvedžiojimų pritaikytų vystyti „piramidiniam verslui“. Kadangi kalbama apie sielas be dvasios, mirusių „neįsikūnijusiųjų dvasių“ bendravimą su gyvais piramidėje, gyvųjų tarpusavyje, paties žmogaus savo sielos su savo kūnu. Viskas remiasi į neva sielos patirties įgyjimą, savęs pažinimą per ezoterines praktikas.SVARBIAUSIA PO SMERTIES NE PAS DIEVĄ POVILAS ŽADA,O PAS DVASIĄ KAŽKOKIĄ.

Regėtojas

Regėtojas portretas
Piramidėje be sienų iš vielų Česukuose Ten centre RAUDONAS VELNIAS STOVI!Ten centre RAUDONAS VELNIAS STOVI!

Tiesos kariai

Tiesos kariai portretas
Sugalvotas mitas apie dvasines galias čia žmones neva gydo. Tik neaišku nuo ko? Manyčiau nuo fanatizmo ar šizofrenijos priepuolių bei aklo pasitikėjimo klaidintojo išmone. Šėtonas tą darbą sugeba atlikti meistriškai . VARTAI Į PRAGARĄ arba JAUKAS SPĄSTAMS APTEMUSIO PROTO ERA..Plastmasiniai ,,bambaliai" ,,šventam vandeniui“ iš artezinio šulinio. Metalo konstrukcijos satanistės priedermės ir masonų ženklų statinys. Jis ganėtinai įspūdingas ir viliojantis. Tai jaukas spąstams. Pakėlus vazos dangtį pasigirsta paslaptingas garsas, tarsi lįstų šėtonų dvasia iš pragaro. Vazų viduje įdėti plastmasiniai maišeliai su pritrupintomis ,,plotkėmis". Visur slypi sukonstruoti paslapties šydai: muzika, garsai, satanistiniai ir masonų ženklai. Apart beprasmių kelionių, tuščiai laiko švaistymo vėjais, išlaidų, o pakliuvus į piramidės vidų įtampos, savotiškos baimės ir krintančių materialinių turtų į aukų dėžutę ar vandens ,,bambalio“ išsinešimui, su čia pat vazose pateikiama ,,užkanda‘‘ vadinama ,,

Tiesos kariai

Tiesos kariai portretas
TIESOS ŠAUKLIAI A.Vėberis liūdija :“ Merkinės piramidė pastatyta Česukų kaime, privačioje Žėkų valdoje, tai jaukas spąstams arba dar vieni Lietuvoje išdygę pragaro vartai. Suveikė sapalionės apie antgamtines vizijas ir įvairių dievų anomalijas, kurių P.Žėkas paaiškinti negali. Tipo, virš proto ribų. Paklausus vieno keliauninko Petro, kuris į piramidę atsilankė su invalide savo mama jau penktą kartą sako, kad daugiau bebegrįš, nes apart kančios, jokios pagalbos iš tos ,,šventyklos“ nesulaukė. Kitas artimiausias piramidės kaimynas stebėjosi žmonių kvailumu ir naivumu, kad atsilankantys tiki šios vietos išskirtine aura ar dvasine galia.

DORĖMĖ

DORĖMĖ portretas
Kiekvienam iš mūsų būtų kažkokie kliedesiai, jei būtų arklys galvon įspyręs, gyventum tik tarp verslininkės mamos ir močiūtės būtum auklėtas tikėjimo, neturėtum tėvo... pasninkautum kasdien... vaikščiotum į ezoterikų - parapsichologų paskaitas, būdamas dar vaiku, vėliau pamatytum šarlataną E. Orbitą, kuris pareklamuotų piramidę, kalbėtų, kad gydo devas, o pats su vištos mėsgaliais pudrintų žmonėms smegenis, domėtumeis OŠO, AUM giedotum vietoj maldų, Satje Sai Babą laikytum Dievu vietoj savo Krikštytojo, vėliau atsisakytum Jo, pradėtum klausyti to dievo, kuris yra Didysis Angelas Žemėje, krikščionių vadinamas Liuciferiu... Pats šauktumeis prisistatančio dievu to Didžiojo Angelo, kuris sako, kad gali vadintis šios Žemės dievu, bet turi savo tėvą danguje...Vėliau išaiškėja, kad tas dievas, kaip pats pranašas rašo raštuos yra titanų sukurtas, papudrinęs smegenis mums, turės sugrįžti atgalios pas titanus. Titanai yra demonai.

Titanais vadinas

Titanais vadinas portretas
MERKINĖS PIRAMIDĖS ATSIRADIMO ISTORIJA I Labai dažnai Balsai pasigirsta vaikystėje. Be jokių pastangų ir norų, tiesiog berniukas ar mergaitė ima tuos balsus girdėti ir su jais kalbasi. Septynerių metų Povilas išgirdo Balsą Merkinės bažnyčioje, kuris vaikui prisistatė ANGELU Sargu. Balsas pirmąsyk jį užkalbino tiesiog iš oro. Davė vaikui pojūtį, kad jis išrinktasis, ypatingas, nes būtent jį pasirinko. Mama iš karto suprato teisingai, kad tai lyg bausmė, o ne kokia Dievo dovana. „Angelas“ visais būdais atmetinėjo mamos Onos įtarimus, kad jos sūnus kažką nežemiško girdi. Nelabasis kėlė tą vaiką į padanges ir miglotai užsiminė apie jo laukiančią ypatingą misiją. Povilas su mama Ona, ypač nesusigaudantys dvasiniuose dalykuose, ištyžo nuo malonumo , manantys, kad iš tiesų bendrauja su Dievo ir jų tarpininku angelu. Po perkūnijos ir žaibo kitądien trenksmų, blyksnių - Žėkai pradėjo galvoti, kad tai jau ir yra misijos pradžia.

Povilo tinklaidė

Povilo tinklaidė portretas
MERKINĖS PIRAMIDĖS ATSIRADIMO ISTORIJA I Labai dažnai Balsai pasigirsta vaikystėje. Be jokių pastangų ir norų, tiesiog berniukas ar mergaitė ima tuos balsus girdėti ir su jais kalbasi. Septynerių metų Povilas išgirdo Balsą Merkinės bažnyčioje, kuris vaikui prisistatė ANGELU Sargu. Balsas pirmąsyk jį užkalbino tiesiog iš oro. Davė vaikui pojūtį, kad jis išrinktasis, ypatingas, nes būtent jį pasirinko. Mama iš karto suprato teisingai, kad tai lyg bausmė, o ne kokia Dievo dovana. „Angelas“ visais būdais atmetinėjo mamos Onos įtarimus, kad jos sūnus kažką nežemiško girdi. Nelabasis kėlė tą vaiką į padanges ir miglotai užsiminė apie jo laukiančią ypatingą misiją. Povilas su mama Ona, ypač nesusigaudantys dvasiniuose dalykuose, ištyžo nuo malonumo , manantys, kad iš tiesų bendrauja su Dievo tarpininku angelu. Kitądien po perkūnijos ir žaibo trenksmų, blyksnių - Žėkai pradėjo galvoti, kad tai jau ir yra misijos pradžia.

Neblogas įrašas jotūbėje

Neblogas įrašas jotūbėje portretas
Atskleista# merkinės# piramidės # paslaptis. Praklausykite. Juoko dozė garantuota. Yra tiesos .

Apkvailino visus

Apkvailino visus  portretas
Va,ką reiškia neklausyti savo bažnyčių vadovų. Titanus pradėjo remti, kaip dievus. Apie juos pasakoja Povilas biblijų studijos vadovui A. Vėberiui. Jotūbeje įrašas vadinasi: Merkinės “poviliukas”.

Vėl pro šalį

Vėl pro šalį  portretas
Lolė buvo okultistė, zekas irgi Pripazįsta, kad. Jo dievai yra titanai arba demonai krikščioniškai kalbant. Tą patvirtina piramidės operatorius sielas nuvesti į akmenis mirusias tamsias. Apie tai : merkines poviliukas jatubėje ir ten pat : regresinė hipnozė apie merkinės piramidė paslaptis atskleista. Jokio te dievo, o tik tie tamsiukai siurbikai šviesos.

Nežino net zekai

Nežino net zekai portretas
Koks jų dievas,titanai neva dievai. Jutubėje piramides poviliukas,ten komentarai nurodo kas yra kas. Taipogi jutubeje yra piramides mįsle įminta pokalbis . Pirmoji puse iš paliūdijimų paimta,antroji jumoru paversta...

Skirmantas

Skirmantas portretas
Kas sukurta Dievo gražu, o žmonių rankomis tik parodija, kad pritraukti daugiau lankytojų, o per juos gauti piniginių aukų, kurių galimai jie nedeklaruoja. Povylai panaikino aprašymus, kas ten vyksta, kas ten valdo , kokie titanai sukūrė dievus,kur anksčiau rašė. Galima surasti citatas iš jo ankstesnių raštų ,tai dvasios aidai, merkines bažnyčios, maistinga siela ir kituose puslapiuose pagal raktinius žodžius. Aišku, kad melas egzistuoja iki šiolei. Tamsa visoje teritorijoje 100 km. Spinduliu sklinda iš to kiemo,kur viskas sukurta demonams, o ne DIEVUI .

Susirgo ji

Susirgo ji portretas
Va kaip apsimovė motera toji. Net polociją kviet, kai velniai apsėdo.

Šventa vieta negali būti, kur okultizmas

Šventa vieta negali būti, kur okultizmas portretas
A.VEBERIS.” ŠVENTOVIŲ IR NELAIMIŲ DAUGĖJA”. Merkinės( Česukų) piramidės veikla yra New age. Titanai su Liuciferiu valdo ją. Pakartoto Įstatymo knygoje izraelitams Dievas nurodo, kaip elgtis, ko nedaryti, kai įeis į Pažado žemę: „Nebus tarp jūsų tokių, kurie leistų savo sūnų ar dukterį per ugnį, nei ateities spėjėjų, nei ženklų aiškintojų, nei kerėtojų, nei burtininkų, nei žavėtojų, nei mirusiųjų dvasių iššaukėjų, nei žynių, nei raganių. Visi, kurie taip daro, yra pasibjaurėjimas Viešpačiui, ir už tokias bjaurystes Jis išnaikins tas tautas, prieš tau užimant kraštą. Būk tobulas prieš Viešpatį, savo Dievą“ (Įst 18, 9–14). Šventojo Rašto ištraukose atrandame įvairių dvasinių veiklų, kurios šiandien vadinamos ezoterinėmis. Dievas jas įvardina kaip „bjaurystes“, nes tai nėra tinkamas dvasinio pasaulio pažinimo būdas. Ezoterika – nekrikščioniška dvasinė veikla, kuria praktikuojantis žmogus tampa vienaip ar kitaip nuo jų priklausomas bei įtakojamas demoniškų jėgų.

tai okultizmas

tai okultizmas portretas
"AKLAS AKLŲJŲ VADOVAS" internete apie raganius knyga „Kadangi jie tarnauja velniui, tad jiems padedančios jėgos yra pragaro piktosios dvasios, tie patys išvaryti iš Dangaus angelai, dabar patapę demonais. Savo galių jie neprarado ir naudoja jas tarnaudami šėtonui ir jo tarnams šioje žemėje, – visokio plauko magams, būrėjoms, ekstrasensams, ar Merkinės piramidės šeimyninės rangos sukčiams. Turiu žodį ir Merkinės merui – jei miesto valdžia nesustabdys šios veiklos, gausus bus psichikos ligonių derlius Lietuvoje, o farmacijos verslo rykliams iš kur pasipelnyti… Na, o jei ši sukčių ir velnio tarnų veikla toleruojama dėl miestelio šlovės, lai žino, kad Merkinės „piramidė“ – ne Cheopso, tad ir „šlovė“ kitokia. Liūdnos mišios laukia daugelio… O netikrus stebuklus piramidėje režisuoja šio pasaulio dievaitis, šėtonas ir jo tarnai demonai, bei apakinti arba klastingi žmonės: „Jų atveju šito amžiaus dievas (šėtonas) apakino netikinčiųjų protus, kad nemat

V ASE

V ASE portretas
Ka jums uzkliuvo ta piramide ,pasiziurekit ta meno sedevra kuri pastate vilniuje ,kanalizacijos vamzdi ,gal tai graziau ,P alikit ramybeje piramide tai puikiai derinasi su aplinka ir jei zmonems gerai tai ko pikti valdziai ,Paziurekit kiek tvirtoviu ant ezeru krantu pristatyta savavaliskai ir niekas ten nevaziuoja nes nevalia o cia bahuriukas leidzia naudotis dziaugtis ,tai meno kurinys kuri negeda paroduti net uzsienieciams ,Nematau nieko blogo tai grazu ,pinigu ne is vieno neprase saunuolis ,nevalia nei smeisti nei galvoti apie nugriovima ,tai antrasis stebuklas po kryziu kalno ,SU PAGARBA,SIULAU VISIEMS APSILANKYTI TAI PUIKU

sigitas

sigitas portretas
Visiems neitiksi ir be kailio paliksi....Itaiga,maistas-geriausi vaistai nuo visų ligų ... Kiek ligonių gydytojai padaro ypač psichiatrai taip luošina žmones ,kaip bandomieji triušiai Jau žmogus baigia atsistoti ant kojų ir vėl guldomas i ligoninę-kalėjimą Iš ligoninės išeina sukaustyti,paniurę,Darbdaviai įtokius net nežiūri Ką jiems daryti? Gal tokia Dievo bausmė?

reiktu

reiktu portretas
Paksienei paskaityti biblija. Ten aiskiai parasyti neuzsiimineti stabmeldyste.

otto

otto portretas
Tokie straipsniai parodo portalo lygį...

mizantropas

mizantropas portretas
esmė ne tame, kad ta piramidė yra koks architektūros šedevras, ar paprasta pašiūrė. Esmė tame, kad žmonėms tiek trūksta išsilavinimo, žinių, tokia menka pasaulėžiūra, kad bet kokia piramidė ar kubas įtikina savomis galiomis ne tik "plebsus", bet ir asmenis, save laikančius prezidentais ar jų žmonas. Čia gi kitas tos gruzinės, pakso būrėjos, variantas. baisi gėda Lietuvai, jei pirmoji dama (jei paksas pasieks taip geidžiamą postą) pataps kažkokių "zababonų" fanate, o taip ir bus. Man kyla toks klausimėlis, ir koks gi tos damos išsilavinimas?

Nereikalinga mums

Nereikalinga mums portretas
nesuprantame ne tik mes paprasti žmonės, bet patys žėkai irgi leidzias tytanams už nosies vedziot, biblijas anų diktuojamas rašinėt, komunę liuciper dalyt,suvienyt žmonas su liucipero tytanais ar kaip ten sako šietonais. nebija... MERKINĖS PIRAMIDĖJE DVASIOMS PAGROBT TITANAI SUKŪRĖ MASALĄ - TĄ JAUKĄ ŽMONIŲ DVASIOMS ŽĖKŲ SODYBOJE.TAI VEIKSMINGAS MŪSŲ DVASIŲ NAIKINIMUI MERKINĖS "PIRAMIDĖS" VORATINKLIS.Į ŠĮ DEMONIŠKĄ VORATINKLĮ ĮSIPAINIOJO NE VIENAS LIETUVIS AR KITATAUTIS. " Povilas Žėkas pats apie save rašo : "Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija." Vėliau Povilas Žėkas tęsia : "Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip liepsnojančioji. Dievas Tėvas jums atrodytų, jeigu jūs jį pamatytumėte, kaip liepsningasis ugnies kamuolys...." Titanų devas tėvas Liuciferis? Titanams arba demonams rūpi, kad ta informacija įkvėptų žmones taip, kad jie priimtų sprendimus tokius, kokius pageidauja tie demonai. Pagal titanų užgaidas, vadovaujant jų apaštalams , priimti sprendimai jiems bus teisingi. KAIP DABAR AIŠKU IŠ PASTARŲJŲ RAŠTŲ – BIBLIJA JIEMS PRIEŠAS! SARMATA DĖL TOKIOS PUIKYBĖS NUODĖMĖS. LIUCIFERIS DĖL JOS IŠVYTAS IŠ DANGAUS.TAČIAU MERKINĖS PIRAMIDĖS VORATINKLYJE SARMATA NEEGZISTUOJA. LIUCIFERIO TITANAI TOLIAU TĘSIA SAVO MISIJĄ PER PUIKYBĖS IŠTROŠKUSIUS APAŠTALUS. "Povilas apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą." Dar Povilas Žėkas : ”Dievo Tėvo bažnyčios lankytojai turės būti aprūpinti aukščiausiuoju sakramentu – paplotėliais, pabuvojusiais pačiame kupolo bei piramidės centre. Tai Žodžio duona, nes į ją yra įskiepytas paties Tėvo Žodis. Vartodamas šį sakramentą žmogus sustiprins savąją sielą, o sielai padedant bus išsaugota ir kūno gyvybė bei sveikata.” Tėvo titano žodis įskiepytas į tą Liuciferio komuniją ( nori su juo suvienyt ragaujančius). Povilas Žėkas rašo : "Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą,.......bei sugražinti mūsų Kūrėją atgal į titanų priklausomybę." Ar tai ne įrodymas, kad Merkinpiramidės valdytojas su Žėkais priešaky yra titanas? Ar Povilas kažką slepia, rašo belenką? Legendos mums kalba apie tai, kad hidros, vampyrai ir panašūs į juos monstrai – buvę titanai. Titanai sukūrė tą legendą, kad jų sugalvotas devas tėvas yra aukščiausias. Komunija( vienybė) taip pat. Tie monstrai titanai pražuvo per puikybę, buvo išvyti Dievo Sutverėjo, o piramidės karkaso voratinklyje įsitaisė save vadindami kūrėjais. Sukūrė masalą mus privilioti - pastolius iš metalo, kuriuos pavadino piramide. Argi tai piramidė, kurios pagrindą sudaro keli metalo strypų pastoliai? Tie strypai apgaubti voratinklio formos metalstiklo gaubtu.Voratinklis jau savaime aišku kam...Daug jau jame uždarytų dvasiškai.

neatskiriam

neatskiriam portretas
šventų vietų nuo stabmeldiškų. titanai arba demonai priklauso viso labo nelabajam, o ne šventajam pasauliui. tad vietos merkinės piramidės pastoliuos irgi nelabajam, kurs mėgsta mums regzti voratinklius. Nematot? Įsižiūrėkit.

mizantropui

mizantropui portretas
"esmė ne tame, kad ta piramidė yra koks architektūros šedevras, ar paprasta pašiūrė. Esmė tame, kad žmonėms tiek trūksta išsilavinimo, žinių, tokia menka "pasaulėžiūra, kad bet kokia piramidė ar kubas įtikina savomis galiomis ne tik "plebsus", bet ir asmenis, save laikančius prezidentais ar jų žmonas. Čia gi kitas tos gruzinės, pakso būrėjos, variantas. baisi gėda Lietuvai, jei pirmoji dama (jei paksas pasieks taip geidžiamą postą) pataps kažkokių "zababonų" fanate, o taip ir bus. Man kyla toks klausimėlis, ir koks gi tos damos išsilavinimas?" l. lolishvili nebuvo tokia pavojinga lietuviams, kaip ta maginė - stabmeldinė titanų arba demonų stripinyčia, vadinama Merkinės piramide. laimutė Paxienė įkliuvo, kaip musė į barščius, nei savo bažnycios negal lankyt, nes reikia ten piramidiej atlikus ritualus - pabuvus viduj voratinklio egzortuotis.... ir daugiau nevykt... taip supratau paskaičius vyskupų atstovų išaiškinimą...velnias nelabai leis ty pabuvojusiems kreiptes pas egzorcistus ar dielei to atgailauti, kad pažeidė 1 ir 2 įsakymus.... titanai, kuriuos žėkiuks raštuos mini yr demonai.. jie melagai...

Antikristinė vieta

Antikristinė vieta portretas
"Povilas apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą." Dar Povilas Žėkas : ”Dievo Tėvo bažnyčios lankytojai turės būti aprūpinti aukščiausiuoju sakramentu – paplotėliais, pabuvojusiais pačiame kupolo bei piramidės centre. Tai Žodžio duona, nes į ją yra įskiepytas paties Tėvo Žodis. Vartodamas šį sakramentą žmogus sustiprins savąją sielą, o sielai padedant bus išsaugota ir kūno gyvybė bei sveikata.” Tėvo titano žodis įskiepytas į tą Liuciferio komuniją ( nori su juo suvienyt ragaujančius). Povilas Žėkas rašo : "Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą,.......bei sugražinti mūsų Kūrėją atgal į titanų priklausomybę." Koks devas, jei grįš į titanų priklausomybę. Visai marazmai. Arba nebent Antikristas tas titanų devas. Magijai , kur energija, karma, reikarnacija klesti terminai- vadovauja Liuciferis, raganiai adeptai to velniško mokymo.Paskaitykite Antikristas internete.Komunija tai antikristinė Merkinės piramidėj, o vieta šventa? Atskirkit žmogeliai, pagaliau šventas vietas nuo antikristinių New age vietų.

česukuos piramidijėj

česukuos piramidijėj portretas
Jo, kas adyna, vis nauja navyna. Pasirodo, kad P. Ž. kalbas neva su titanais, didžiuoju angelu, kurį vadina dievu - mintimis . Mes visi kalbames mintimis su Dievu.Tačiau nekopijuojame iš Njueičų, nesakome, kad titanai, liuciferai, antikristai yra dievai.Aš irgi galiu surašyt ne tokią knygą iš visų raganavimo mokslų, pristatyti, kad tik vienas dievas, nes jis yr gėris ir blogis kartu, nerek laikytis prikazų dievo,gydo tarp strypų trijšų ,trys kryžiai kitokie nei bažnycios,greit visi pagija, tiesiog sušunka aum, dievas akimirksniu užkalba. Tačiau tik mintimis! Žmogeliai , kurie bagoti, paprastai tinge skaityt. Ką sako koks raganius, tuo ir tiki. O ką rašo - nė nebando gilintis.Svarbu nauja, greita, blizgu,graži mintininko šypsena.... Taip prisiviliojo raganiai žmones iki kubiliukų su liuciferiškom kumunijėm, energijėm,karmom, čakrom, ratais, net šunim ir kate juoda... t. t. ne kasdieniška, indomu, kubile vanduo nepatikrintas, nors be leidimo, bet skanesnis nei kokio šaltinio.Gaila tingių žmogelių, kurie galvoja, kad meldzias Dievui, nors P. Ž. rašo, kad titanų Titanui.Ištikimybę anam parašais patvirtino.Ruošias po buldozerais die titano gulte.O bažnycios tyli, nors krikščionėlius apšviest... , tų, katrie nesuprant titaniškų pinklijų Merkinijės piramidijės pastolijų voratinklyje...

gal nemeluojČesukai

gal nemeluojČesukai portretas
"Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija." Vėliau Povilas Žėkas tęsia : "Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip liepsnojančioji. Dievas Tėvas jums atrodytų, jeigu jūs jį pamatytumėte, kaip liepsningasis ugnies kamuolys...." Titanų Liucifer valdose gali būt. Raganavime raganiai laksto , pratinas per tą ugnį šuoliuot.Piramidės anųjų simboliai, mačiau tv.

Sirijus pataria

Sirijus pataria portretas
Merkinės piramidėje , taip, kaip raganyne "New age naudojami terminai: energetika, karma, aura, čiakra, persikūnijimas, aum ir kt. Okultizmo esmė - pažadinti žmogaus slaptąsias galias, kurios yra ne kas kita, kaip dvasios galimybė susitikti su tamsiųjų jėgų pasauliu. „Užsiimdamas okultizmu ir siekdamas manipuliuoti antgamtiniu pasauliu žmogus žaidžia neleistiną žaidimą, siekia santykio su šėtonu." "Svais : „Kaip galima teikti kažkokius falsifikuotus “sakramentus”? Erezija ir Liuciferio apgaulė. “Suprantu kad visa tai ką jūs skaitot ir praktikuojat atrodo labai gražiai bet jūs net nešsivaizduojat kas už visa to slypi. Bendraujat su vadinamom “familiar spirits” ir klausot jų nurodymų. Juk tie patys Kutchumi, El Morya, St.Germaine yra numirėliai. Užsiiminėjat “necromancy” t.y mirusių dvaių iššaukimu ir net patys to nepastebit nes jums jau aptemdė akis kad nematytumėt ir ausis kad negirdėtumėt. Nei vienas iš jų nebuvo prikeltas iš numirusių ir nei vienas nemirė už jūsų nuodėmes. Kol nepriimsit Jėzaus tol galit valytis kiek norit bet jūsų buvusios nuodėmės vistiek kaba virš jūsų galvų. Praregėkit žmonės !!! Susimastykit, paieškokit daugiau informacijos. Tikiuosi nei vienas iš jūsų dar tiesiogiai negirdit ką jums asmeniškai šie “valdovai” šneka ? Jei jau užmezgėt tiesioginį kontaktą tai vienintelis dalykas kurį žinau kaip patikrint ar ta dvasia gera tai paklaust ar Jėzus buvo atėjęs kūne. Jei atsakys TAIP – tai klausykit jos o jei NE – tai Jėzaus Kristaus vardu įsakykit pasišalint ir atsiribokit nuo šitos velniavos kuo toliau. Tikiuosi kad tuo metu dar užteks blaivaus proto tai paklaust nes ta dvasia jums duos tokios stiprios informacijos kuri jus tiesiog užkerės ir jūs norėsit jos vis daugiau ir daugiau, jus užvaldys noras žinoti daugiau ir daugiau ir tai jus pavegs. Net nenoriu užsimint prie kokių baisių ritualų jūs poto nuklysit. Aš jus perspėju, nusiplaunu ir nusišluostau rankas kad jūsų kraujas nekristų ant manęs. Eikit iš šitos smėlio dėžės. “

Česukų piramidėj

Česukų piramidėj portretas
tie titanai česukų lazdų metalo piramidiej užvožtoj nuo dievo- būrėjų ambasada , kuri turi net priešbiblijinius raštus, savą Merkinės piramidės vožtuvas, ratai burtininkų naudojami, širdis, prieš sveto konecą turieja būt kažkokie titanai satanai Merkinėijiės pyramydiėj. tuntai visokių burtininkų privisą, česukų piramidija anų ambasada. pravilnai rašo : ; Viską pasako ir parodo apie Merkinės piramidiją trys kryžiai jatubėje. Čia parodyta, kad nukryžiavotas kryžius su meile(širdim), balandis( šventoji dvasiė) ir trikampis arba viską matančioji Dievo akis. Ar to maža, kad pamatytume, kas slypi Česukų valdose po baisiais kryžiais. Jie man net šurpą kelia... ; mažu ir tep, dievas tur ką veikti prieš konecą swetų be pyramydijės. titanai ty veizi in mus durnus ratuos cvetnuos.

Švinta titanų vieta

Švinta titanų vieta portretas
Česukų piramidija su vožtuvu nuo dunaus:>>Besilankantieji net nenutuokia, kur kiša save, kam paveda ir atsiduoda net smerkdami savo buvusias bažnyčias kartu su savininkais.“ TAIP. APIE TITANUS ( DEMONUS) P. ŽĖKAS PRABILO VĖLIAU, KAI DAUGUMA ŽMONIŲ JAU BUVO PASIRAŠĘ UŽ VIENYBĘ SU DIEVU TITANU „ŠIRDŽIŲ ŠVENTOVĖJE“. Doremi:“ be to sutvėrėjas nesivargins kalbėtis su povilu vat, nežinau su kokia dievybe jis plepa,...“ KALBA PIRAMIDĖS KŪRĖJAS TITANŲ TITANAS, KALBANT KRIKŠČIONIŠKAI, TAI DEMONAS ARBA PIKTOJI DVASIA.POVILAS ŽĖKAS JUOS APIBŪDINA TAIP: ...." Povilas apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą." IŠ RAŠTŲ MATOME, KAD POVILUI TITANAI YRA AUKŠČIAUSIAS DIEVAS TĖVAS. „>> Piramidija - numai titanams( biesams).

TITANŲ PIRAMIDĖ

TITANŲ PIRAMIDĖ portretas
POVILO ŽĖKO DIEVAS TITANAS.ANS PATS APIE JUOS RAŠO: "Povilas apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą." Dar Povilas Žėkas : ”Dievo Tėvo bažnyčios lankytojai turės būti aprūpinti aukščiausiuoju sakramentu – paplotėliais, pabuvojusiais pačiame kupolo bei piramidės centre. Tai Žodžio duona, nes į ją yra įskiepytas paties Tėvo Žodis. Vartodamas šį sakramentą žmogus sustiprins savąją sielą, o sielai padedant bus išsaugota ir kūno gyvybė bei sveikata.” Tėvo titano žodis įskiepytas į tą Liuciferio komuniją ( nori su juo suvienyt ragaujančius). Povilas Žėkas rašo : "Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą,.......bei sugražinti mūsų Kūrėją atgal į titanų priklausomybę." Ar tai ne įrodymas, kad Merkinpiramidės valdytojas su Žėkais priešaky yra titanas? Ar Povilas kažką slepia, rašo belenką? Legendos mums kalba apie tai, kad hidros, vampyrai ir panašūs į juos monstrai – buvę titanai. Titanai sukūrė tą legendą, kad jų sugalvotas devas tėvas yra aukščiausias. Komunija( vienybė) taip pat. Tie monstrai titanai pražuvo per puikybę, buvo išvyti Dievo Sutverėjo, o piramidės karkaso voratinklyje įsitaisė save vadindami kūrėjais. Sukūrė masalą mus privilioti - pastolius iš metalo, kuriuos pavadino piramide. Argi tai piramidė, kurios pagrindą sudaro keli metalo strypų pastoliai? Tie strypai apgaubti voratinklio formos metalstiklo gaubtu. Titanų masalas yra strypai po voratinkliu žmonių dvasiai sunaikinti... Povilo devai valdo sielas pagal jo raštus tik be dvasios, o krikščionių Dievas SUTVERĖJAS turi ryšį su savo vaikais per jųjų DVASIĄ su savimi . Jei turite akis - matykite, jei turite ausis - girdėkite, ką sako Jūsų parapijų padorūs tikintieji apie tą Merkinės " piramidės " kūrėją titaną, kuris save laiko devu . Povilas vykdo tų titanų valią ,nes labai nori kalbėtis su titanų devu tėvu – „piramidės“ kūrėju. Pats prašo to ryšio su AUM šūksniais, joga, atiduodamas pagarbą neaiškios kilmės širdžiai pastolių viduje.Titanas arba demonas, žinoma , neva atsiliepia į Povilo šūksnius, atsako mintimis į pastarojo klausimus. Supraskit mintimis: ką nori išgirsti, tą išgirsta... .Kadangi titanai - demonai bijo dienos saulės šviesos, tai pataria statytis bunkerius(rūsius) po žeme. Titanai su piramidininkais bijo Dievo Sutverėjo, tad organizuoja žinią apie pasaulio pabaigą. Jie dalinai teisūs. PRARADUS DVASIĄ , KURI SKIRTA BENDRAVIMUI SU DIEVU SUTVERĖJU, BELIEKA TIK BENDRAVIMAS SU TITANAIS ( SATANAIS). TAI IŠ TIKRŲJŲ GALI TAIP ATSITIKTI TIEMS , KURIE GARBINA TITANUS " PIRAMIDIEJE". TOKIA PASAULIO PABAIGA JAU PRASIDĖJO ČESUKUOSE PRIEŠ DEŠIMT METŲ ŽĖKŲ SODYBOJE! TAI SPĄSTAI MUMS VISIEMS - MŪSŲ DVASIOMS PAGROBT! BEDVASIUS LENGVA VALDYTI TITANAMS ARBA DEMONAMS ČESUKŲ VALDOSE, PIRAMIDĖS PASTOLIUOSE PO VORATINKLIO FORMOS METALSTIKLO GAUBTU! VADUOKIMĖS KOL DAR LAIKAS!

Raštus paskaitytų ir

Raštus paskaitytų ir portretas
piramidės Česukų tinklo gerbėjai žinotų, kad po jų mirties juos valdys dvasia šeimomis po 12,o ne Dievas, tikiuos net arti neitų, namuose neprisimintų tą baisuoklę dvasią, kuri tupi raudonam rate... kad žinotų žmonės, jog net ne angelas kalbėjo Povilui Merkinės bažnyčioje. Visa tai aprašo Žėkai savo knygoje ir Povilas atskirai raštuose Dvasinė informacija google.Švieskite, žurnalistai žmones, kad visi žinotų, ką rašo Žėkai apie Dvasią, kuriai po mirties garbėjai tinklo priklausys.

Galerijos

Daugiau straipsnių