Laidoje „Aš!” – ką tik dukros sulaukęs A.Bosas

Vienas turtingiausių Lietuvoje žmonių Antanas Bosas su žmona Daina papildė garsenybių gretas, priėmusių TV3 projekto „Aš!” kūrėjų mestą iššūkį.

Per kone parą trukusį filmavimą verslininkai ne tik aprodė savo valdas, demonstravo kulinarinius sugebėjimus ruošdami žvėrieną, bet ir nemažai laiko skyrė prieš du mėnesius pasaulį išvydusiai jųdviejų dukrai Magdalenai Urtei.

„Mažajai davėme mano mamos vardą, be to, jis yra krikščioniškas, dar ir todėl pasirinkome jį, o jeigu mergaitė norės, kad ją vadintų trumpiau, tai galės vadintis antruoju – Urtės – vardu“, – laidoje atvirai kalbėjo ponas Antanas. „Gimus dukrytei, reikia kuo daugiau ramybės ir gryno oro, todėl visą savo laiką dabar leidžiame pajūryje“, – prisipažino Daina Bosas, naujagimę auginanti be auklių pagalbos.

Prieš vestuves Bahamuose purtęs galvą ir tvirtinęs, kad apie daugiau atžalų nebesvajoja, intriguojančio filmavimo metu A. Bosas jau nebesibaido minties ir apie dar vieną bendrą atžalą su žmona Daina.

Sportu ir medžiokle itin besidomintis vyras atskleidė ir daugiau savo aistrų, tarp kurių – dviračiai, tenisas, regbis.

„Filmavimas šįsyk prasidėjo prieš šešias ryto Bosų namuose Palangoje, o baigėsi gerokai po vidurnakčio – vakarine medžiokle”, – būsimos laidos užkulisius atskleidė TV3 laidos „Aš!” žurnalistė Živilė Miklytė.

Projekto kūrėjams garsusis milijonierius pakvietė ir į uždarą 200 hektarų teritoriją, kurioje augina lūšis, vilkus, elnius, galingus stumbrus. „Jūs filmuokite ir nebijokite, jeigu puls, aš jus apginsiu“, – sakė A.Bosas.

Buvusio politiko dienotvarkė - įspūdinga bei įtempta. „Jo diena prasideda prieš šešias ryto treniruotės nuosavojo sporto salėje namuose, verslininkas valandą užsiima boksu ir kilnoja svarsčius, vėliau verda košę, važiuoja į darbą Klaipėdoje, o per pietų pertrauką su sūnumi Tomu žaidžia tenisą”, – atskleidžia laidos „Aš!” rengėjai.

Laida „Aš!”  – ketvirtadienį, rugpjūčio 19 dieną, 20.10 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Antanas Bosas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių