Laidoje dalyvavęs berniukas: tėtis man pasimatymui duoda pinigų

„Man svarbiausia, kad ji būtų protinga. Aš juk protingas, tai ir ji turi būti protinga. Ir kad labai nesidažytų, nes kai dažosi, uždažo visą savo grožį. Tai tokią aš pakviesčiau į pasimatymą, į kavinę, nes tėtis man pasimatymui duoda pinigų”, - drąsiai atviravo išskirtinės „Būk mano meile” laidos, skirtos Šv. Valentino dienai, herojus – dešimtmetis Arnoldas iš Vilniaus.

Ketvirtokas, klasės seniūnas, muzikantas ir ketvirtojo karate diržo savininkas tvirtai žino – ateityje jis bus žinomas aktorius, turės šeimą („juk vaikai – mūsų gyvenimo gėlės!”), o jo žmona bus panaši į .... jo mamytę!

„Berniukai, jums gi dabar ne paneles dar vaikytis, bet futbolą, krepšinį žaisti, pamokas ruošti", - protina vaikus laidos vedėjas Vytenis Pauliukaitis.

„Bet žinokit, su mergaite praleistas laikas – čia tikrai ne laiko švaistymas!”, - atšauna Arnoldo draugai, palydėję jį į šventinę „Būk mano meile” studiją.

Kas gi iš mūsų neprisimena pirmosios darželio meilės, su kuria žaisti buvo smagiausia, kurio šypsena padrąsindavo užkliuvus ar nuvirtus, to, kurį pamačius veide nevalingai nušvisdavo nuoširdi šypsena? Arba Valentino dienos pašto mokykloje, kai net patys mažiausi piešia ir slapta dovanoja artimiausiems draugams širdeles arba net pakšteli į skruostą tam ypatingajam žmogui, su kuriuo taip gera per pertrauką ant palangės pasidalinti obuolį!

Štai Agna – vyresnioji iš dviejų plepučių seserų pasakoja, kad pirmą kartą su berniuku – pačiu pačiu geriausiu draugu – pasibučiavo, kai jai buvo ketveri.

„Dabar man nelabai patinka bučiuotis, bet tada buvo tikrai smagu. Jis dar pakvietė mane į pasimatymą – ėjome trise: aš, sesė ir mama. Tėvai plepėjo, o mes visą vakarą čiuožinėjome ir supomės – tai viena geriausių mano gyvenimo dienų”, - įsijautusi pasakojo devynmetė.

„O man karjera svarbesnė už meilę. Įsimylėti noriu tik vieną kartą ir visam gyvenimui, - laidoje tauškėjo charizmatiškoji Karolina. - Tai dabar man pakanka to, kad myliu vieną tokį muzikos pasaulio dievuką, o apie šeimą galvosiu tik kai man bus apie trisdešimt, ir manau, kad mano vyras bus ne lietuvis.”

Kaip kišenėje žodžio neieškantis Arnoldas ėjo į tris pasimatymus su mergaitėmis, kokius išbandymus joms surengė ir kodėl jo draugams buvo svarbu, kad būsima Arnoldo panelė jau dabar mokėtų gaminti valgyti, - visa tai sužinosite jau šį ketvirtadienį, 15.55 val. įsimylėjusiųjų dienai skirtoje LNK laidoje „Būk mano meile”.


Šiame straipsnyje: Būk mano meileLNKvaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaistė

Skaistė portretas
Nežinau juoktis ar verkti

www

www portretas
Ar neper anksti ,cia juk dar vaikai. LNK,jau visiskai ........ Jie dar vaikai.

Rima

Rima portretas
Jei jau tokių metų vaikus skatiname meilės išdaigoms,tai ko tada stebimės,kad jie jau nuo 12m.pradeda seksualinį gyvenimą. Gėda ir tiek .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių