Laidą „Kažkas atsitiko“ Irūna ves su Mariumi Jampolskiu

Nuo šio pirmadienio LNK pramoginę laidą „Kažkas atsitiko“ Irūna Puzaraitė ves su savo scenos partneriu, aktoriumi Mariumi Jampolskiu.

„Kas atsitiko, kad mes vėl kartu? Kažkas. Kas? Aiškinsimės ir pranešime“, - juokiasi Marius Jampolskis ir neslepia, kad jam malonu vėl TV laidą vesti su savo scenos partnere Irūna Puzaraite.

Prieš keletą metų „Žvaigždžių duetuose“ gimusi pora ir vėl daugiausia laiko praleidžia kartu – arba koncertuoja, arba repetuoja „Žvaigždžių duetams“ maršrutu Vilnius – Marijampolė. Kartais susitinka Kaune, pusiaukelėje. O nuo šiol jie LNK eteryje kartu bus kiekvieną pirmadienį.
„Irūnos man niekada nebus per daug. Kadangi ji mažytė, jos reikia dažniau. Ir jos gelmės dar neišsemtos“, - šypsosi Marius Jampolskis.

Irūna neslepia džiaugsmo, kad nuo šiol pramogų pasaulio naujienas laidoje „Kažkas atsitiko“ jiedu pranešinės kartu su Mariumi.

„Marius man – kaip talismanas. Žmonės sunkiai įsivaizduoja jį be manęs, o mane – be jo. Mes duetas – ar scenoje, ar laidoje. Atrodo, mes tiek laiko kartu, o aš vis dar atrandu, ko iš jo mokytis“, - sako Irūna.

LNK laida „Kažkas atsitiko“ – kiekvieną pirmadienį 20.30 val. per LNK su Irūna ir Mariumi!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių