Lady Gaga pelnė 8 MTV videomuzikos apdovanojimus

Ekstravagantiškas atlikėjos Lady Gagos vaizdo klipas "Bad Romance" sekmadienį buvo pripažintas geriausiu per MTV videomozikos (VMA) apdovanojimų ceremoniją, dar labiau sustiprindamas šios kylančios popmuzikos karalienės reputaciją.

MTV "Mėnulio žmogeliuko" apdovanojimas už geriausią metų vaizdo klipą titulas buvo vienas iš aštuonių, kuriuos pelnė 24 metų Lady Gaga. Dainininkė liko ištikima savo ekscentriškam įvaizdžiui ir į Los Andžele vykusią ceremoniją atvyko vilkėdama įspūdingą suknelę, sukurtą dizainerio Alexandero McQueeno.

Lady Gaga pretendavo į rekordinį VMA apdovanojimų skaičių - ji buvo nominuota net 13-oje kategorijų už dainas "Bad Romance" ir "Telephone", kurią atliko kartu su dainininke Beyonce.

"Šį vakarą labai nerimavau, kad nuvilsiu savo gerbėjus", - sakė žvaigždė, atsiimdama apdovanojimą, o jos skruostu nuriedėjo ašara. Vėliau Lady Gaga atskleidė, jog jos naujasis albumas vadinsis "Born this way" ir sudainavo dalį dainos tuo pačiu pavadinimu.

"Pažadėjau, kad laimėjusi paskelbsiu savo įrašo pavadinimą", - pareiškė ji.

Lady, Gaga, kuri taip pat pelnė "Mėnulio žmogeliukus" geriausio popmuzikos, geriausios atlikėjos ir geriausio bendro vaizdo klipo kategorijose, padėkojo savo gerbėjams, kuriuos ji vadino pabaisiukais.

"Šį vakarą, pabaisiukai, esame šauniausi vaikai vakarėlyje", - pareiškė ji.

Šioje MTV videomuzikos apdovanojimų ceremonijoje didelės sėkmės taip pat sulaukė reperis Eminemas, atsiėmęs "Mėnulio žmogeliukus" už geriausią hipopo ir atlikėjo vaizdo klipus. Jis taip pat pradėjo šią tiesiogiai per televiziją rodytą laidą, atlikęs laurus nuskynusią dainą "Not Afraid".

Tarp atlikėjų vyrų sėkmės taip pat sulaukė paauglių dievaitis Justinas Bieberis, laimėjęs geriausio naujo atlikėjo kategorijoje. Jį atvykusį pasitiko iš susižavėjimo klykiančios merginos.

"Tai daug reiškia mano šeimai. Esu kilęs iš mažo miestelio Kanadoje ir niekada nemaniau, kad atsidursiu šioje vietoje", - pareiškė J.Bieberis.

Ne mažesnio dėmesio sulaukė per praeitų metų VMA ceremoniją labiausiai pagarsėjusių žvaigždžių pasirodymas. Tąsyk reperis Kanye Westas sukrėtė žiūrovus, šiurkščiai nutraukęs kantri muzikos atlikėjo Taylor Swift padėkos kalbą.

Šįkart jiedu nesusitiko scenoje, tačiau T.Swift atliko dainą, kuri iškart buvo suprasta kaip atsakas į K.Westo keliskart išsakytus atsiprašymus.

"Tebesi nekaltas - trisdešimt dvejų ir vis dar augi. Nesi toks kaip tavo darbai", - švelniai dainavo atlikėja.

Nors ceremonijos vedėja komikė Chelsea Handler ragino publiką elgtis blogai ir netgi pareiškė, kad liežuviai turėtų būti "rodomi, kur jų nederėtų matyti", šou vyko be didesnių incidentų.

Šiuo metu MTV rodo mažiau vaizdo klipų, o daugiau dėmesio skiria pelningesniems televizijos realybės šou, tokiems kaip "Džersio pakrantė". Šios laidos žvaigždės pasirodė per VMA apdovanojimų ceremoniją ir atliko savo prekiniu ženklu tapusią dainą "Jacuzzi".


Šiame straipsnyje: mtvLady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių