Lady Gaga nominuota net 13 MTV videomuzikos apdovanojimų

Ekstravagantiškoji popmuzikos žvaigždė Lady Gaga pretenduoja į rekordinį MTV videomuzikos (VMA) apdovanojimų skaičių - antradienį ji buvo nominuota net 13-oje šių apdovanojimų kategorijų, pranešė MTV.

Albumą "Recovery" neseniai išleidęs reperis Eminemas geriausiai pasirodė tarp atlikėjų vyrų, pelnęs aštuonias nominacijas.

Tuo tarpu Kanados paauglių dievaitis Justinas Bieberis buvo pirmąkart nominuotas MTV videomuzikos apdovanojimui geriausio debiutanto kategorijoje už hitu tapusios dainos "Baby" vaizdo klipą.

Tarp kitų kandidatų į VMA apdovanojimus buvo įvardyta muzikos scenos naujokė Ke$ha , taip pat veteranai Jay-Z , Alicia Keys, Katy Perry , Usheris, alternatyviojo roko grupė "Florence and the Machine".

Prestižiniam MTV geriausio metų vaizdo klipo apdovanojimui buvo nominuotos dvi Lady Gaga dainos: "Bad Romance" ir "Telephone", sukurta kartu su dainininke Beyonce.

Dainininkė taip pat laimėjo nominacijas geriausios popmuzikos, geriausio šokio ir geriausio moters videomuzikos klipo kategorijose.

"Esu labai pagerbta už visas visatos baidyklėles ir išsišokėles keistuoles, kad gavau daugiausia VMA apdovanojimų per vienus metus už bet kokį atlikėją per visą MTV istoriją. Ironiška, bet dar labiau didžiuojuosi dėl šio nelaimingo skaičiaus - 13", - sakoma atlikėjos pranešime.

"Kažin kada pasaulis man ir mano baidyklės buvo pareiškęs, kad mes niekada nebūsime išgirsti, bet kartu mes pakeitėme taisykles. Dievas pasiuntė mane į Žemę dėl trijų priežasčių: kurti trankią muziką, įžūlius vaizdo klipus ir kelti prakeiktą gerždesį. Ačiū Tau, MTV", - pridūrė ji.

Geriausio videomuzikos klipo kategorijoje taip pat nominuota Eminemo daina "Not Afraid" ir reperio B.o.B kūrinys "Airplanes".

MTV videomuzikos apdovanojimai bus įteikti per rugsėjo 12 dieną Los Andžele vyksiančią ceremoniją, kuri bus tiesiogiai transliuojama per televiziją.


Šiame straipsnyje: Lady GagaMTV apdovanojimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių