Lady Gaga ir Katy Perry nominuotos MTV Europos apdovanojimams penkiose kategorijose

Lady Gaga ir Katy Perry buvo pristatytos penkiems MTV apdovanojimams lapkritį vyksiančioje MTV Europos muzikos apdovanojimų teikimo ceremonijoje.

Abi popmuzikos princesės yra įtrauktos į geriausiųjų sąrašus keturiose kategorijose: geriausio pop atlikėjo, geriausios dainos, geriausios atlikėjos ir geriausio vaizdo klipo. Be to Lady Gaga yra siūloma apdovanojimui už geriausią pasirodymą gyvai, o Katy Perry - už "geriausią pasirodymą pasaulio scenoje".

Repo atlikėjas Eminemas tai pat nominuotas keturiose kategorijose: geriausia daina, geriausias atlikėjas, geriausia hip hopo daina ir geriausias video klipas.

Geriausios roko muzikos kategorijoje varžosi grupės "Muse", "Thirty Seconds to Mars", "Linkin Park" ir " Kings of Leon", taip pat vadinamasis "Tamsos Princas" Ozzy Osbourne.

Apdovanojimui geriausio naujo atlikėjo kategorijoje pristatyti paauglių dievaitis Justinas Bieberis, muzikos scenos naujokė Ke$ha, amerikietis B.o.B, britų reperis Plan B ir Jasonas Derulo.

Vienoje didžiausių muzikos švenčių - kasmetinėje Europos apdovanojimų teikimo ceremonijoje, kuri lapkričio 7 dieną vyks Madride, turėtų koncertuoti K.Perry ir grupė "Linkin Park".

 


Šiame straipsnyje: Lady GagaKaty Perry

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių