Lady Gaga ir Bruni-Sarkozy – skoningiausiai besirengiančios garsenybės

Dainininkė Lady Gaga (Leidi Gaga), Prancūzijos pirmoji ponia Carla Bruni-Sarkozy (Karla Bruni-Sarkozi) ir Ispanijos aktorius Javieras Bardemas (Chavjeras Bardemas) žurnalo "Vanity Fair" buvo pripažinti tarp skoningiausiai besirengiančių žmonių pasaulyje.

Antradienį išleistame šio žurnalo rugsėjo numeryje tarp stilingiausiųjų taip pat paminėtos aktorės Diane Kruger (Dianė Kriuger), Carey Mulligan (Keri Maligan), Danijos princesė Maria (Marija) ir JAV pirmoji ponia Michelle Obama (Mišel Obama). Iš viso į šį sąrašą įtraukti 45 asmenys.

Į jį taip pat pateko britų premjero Davido Camerono (Deivido Kamerono) žmona Samantha (Samanta), kino grandas Martinas Scorcese (Martinas Skorcezė), JAV televizijos NBC žinių vedėjas Brianas Williamsas (Brajenas Viljamsas) ir 18-oji Albos kunigaikštienė Cayetana Fitz-James Stuart (Kajetana Fic-Džeims Stiuart).

"Vanity Fair" nuomone, itin stilinga apranga taip pat išsiskiria dizaineris Johnas Galliano (Džonas Galianas), fotografas Bruce'as Weberis (Briusas Beberis), futbolininkas Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas) ir Argentinos polo žaidėjas Nacho Figuerasas (Načas Figerasas) bei jo žmona Delfina Blaquier (Delfina Blakjė).







NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių