Labdaros aukcione pristatyta A. Jolie suknelė atiteko D. Bosas

Šeštadienio vakarą Vilniaus rotušėje surengtas labdaros vakaras „Sužydėjusi viltis“, kurio tikslas – pagerinti ankstyvos krūties vėžio diagnostikos galimybes.

Į penktus metus iš eilės Tarptautinės Vilniaus moterų asociacijos ir „Roche Lietuva“ surengtą vakarienę susirinko apie 150 idėją palaikančių svečių. Jiems grojo smuikininkių trio „Electric Ladies“, vyko madų šou, kurio kilminacija – labdaringas aukcionas. Jo metu svečiai varžėsi dėl užsienio bei Lietuvos mados kūrėjų drabužių, papuošalų, rankinių, menininkų darbų, net krepšinio kamuolio ir marškinėlių su „Lietuvos ryto“ komandos krepšininkų parašais. Tačiau, kaip ir tikėtasi, daugiausia dėmesio ir įnirtingos kovos sulaukė pagrindinė aukciono prekė – garsios aktorės Angelinos Jolie suknelė, kurią ji vilkėjo per filmo „Medaus ir kraujo žemėje“ (angl. „In the Land of Blood and Honey“) premjerą.

Specialiai Holivudo žvaigždei suknelę iš šilko ir šifono audinių sukūrė lietuvių kilmės dizainerė Ramona Keveža. Reali suknelės kaina – 14 600 litų, tačiau nepaisant ilgo kainų kėlimo, ji parduota lyg per pavasario išpardavimą – už 5400 litų. Tokią aukščiausią sumą už suknelę pasiūlė verslininkas Antanas Bosas, kurio žmona Daina dar tą patį vakarą ją ir apsivilko. Pati D. Bosas jam neliko skolinga – aukcione už 500 litų įsigijo sąsagas.

Renginyje priminti svarbiausi tikslai – kova su krūties vėžiu, kuriuo Lietuvoje per metus suserga apie 1500 moterų, beje, vis jaunesnių, šios problemos viešinimas ir raginimas moteris reguliariai tikrintis. Visos labdaringo vakaro metu surinktos lėšos bus skirtos krūties vėžio diagnostikos priemonėms – biopsinėms adatoms – įsigyti, kurios bus padovanotos Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių onkologijos ligoninėms. Praėjusiais metais vykusiame labdaros renginyje Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija surinko per 55 000 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vau

vau portretas
suknelė yra, beliko feisą pasikeisti.

biski nesuprantu

biski nesuprantu portretas
kas ta bosas... ka jinai pasiekus????? cia gal ta aktore is spektaklio "f***ing and shoping"??

x

x portretas
Labai grazi moteris. Puikus pavyzdys, kaip reikia gyventi. Pasiseke Antanui. Sekmes.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių