L. Tamulytės-Stončės motiniški jausmai – tiesiog kraujyje

Aktorė Laima Tamulytė-Stončė įsitikinusi, kad motiniški jausmai – viena iš jos stipriųjų pusių. Nors jos pačios šeimoje vaikų nėra, švelniausius savo bruožus ji atskleidžia filmavimo aikštelėje.

„Tai kas gi čia tau dabar atsitiko?“, - per serialo „Milijonieriai“ filmavimo pertraukėlę aktorė ir dainininkė Laima Tamulytė-Stončė rūpestingai apžiūrinėja humoristo Kęstučio Matelio kaktą. „Čia - tik grimas. Bet klausyk – aš tau kaip tikra mama“, - juokiasi ji.

BTV seriale „Milijonieriai“ L. Tamulytė-Stončė vaidina Ingą – Jonelio mamą. Prieš metus ištekėjusi ir dar vaikų nesusilaukusi moteris gyvenime – penkeriais metais jaunesnė už Jonelio vaidmenį kuriantį K. Matelį (38 metai), kuris yra jau dviejų dukrų tėvas.

Visada energingos ir gerai nusiteikusios Laimos šie faktai – nė kiek neglumina. Ji tikina, moteriškumo ir motiniškumo išmokusi iš kitų savo šeimos moterų.

„Mokomės iš to, kokį turime pavyzdį. Visada sakau – netiesa, kad neturiu vaikų: aš padėjau auginti savo seserų vaikus. Be to, mama visą gyvenimą dirbo vaikų skyriuje ligoninėje. Ten dažnai būdavo  ir pamestinukų. Visada ateidavau jų pagloboti ir vis prašydavau tėvų, kad nors vieną jų priimtume į savo šeimą“, - pasakoja humoristė ir laidų vedėja, kuri ne kartą yra užsiminusi apie ketinimus pati įsivaikinti.

„Manau, kad motiniškumas – vienas geriausių mano bruožų ir labai tikiuosi, kad jis man kada nors pravers“, - šypsosi L.Tamulytė-Stončė.


Šiame straipsnyje: Laima Tamulytė-Stončė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimai

Laimai portretas
Linkiu ir savus vaikus gimdyti ir įsivaikinus auginti,nes ji yra optimistė,visad šypsosi,linksma ir gera šeimininkė.Sėkmės.

fui

fui portretas
baidykle arkliska sypsena...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių