L. Mertinienei, numetusiai 70 kilogramų, dingo seksualinis potraukis

Grįžti į straipsnį

maza-faka

maza-faka portretas
Tai dabar visi Marijos zemes gyventojai turi zinoti,kad ponia nebenori p i ...is.

nagi

nagi portretas
toki faina vyra turi,o dar uosve pamokins nakti dirbti.is tikro dirbk,netingek ir busi dar lieknesne.pagerk mumijos preparatu.padeda.busi kaip ugnis.sekmes darbuotis meileje

Vyriskis

Vyriskis portretas
Tik Pinskuviene kad nebutu grazuole. Labai jau ji gerai apie save galvoja.

Cha

Cha portretas
Ir taip blogai ir taip negerai -:)

Algis

Algis portretas
Tustybiu muge ta Lietuva. Jei jau grozi svarbiausia gyvenime tai baisu.O apie savo seksualinius norus publikuotis laikrastyje tai irgi parodo tam tikra poniutes lygi. Liudna. Ir tinka posakis: "reikia karo".

h20

h20 portretas
uztat Mertinui uzeis noras... :D

w

w portretas
tegu nesipisa, prie ko cia mes

rimtas

rimtas portretas
siulau Laimai Mertinienei kandiduoti i prezidentes Labai protinga, jau patyrusi politike, nors nei vienai partijai nepriklause, bet labai tiktu. O salia jos malonus ir grazus vyras-turetume nuostabia pora.

Dargis

Dargis portretas
Bet is kur ta Pinskuviene sumaste,kad ji grazi?Visi zmones yra Dievo dovana,bet didziuotis savo groziu tai jau didele nuodeme ir gali atsisukti pries ja pacia.O is tikruju tai jokio grozio ji neturi-moteris kaip moteris ir tiek.

jetau

jetau portretas
Atsiprašau,bet maža to,kad turi tragišką antsvorį tai dar skelbiasi laidoje apie savo seksualinį potraukį.Ar būtina tai viešinti?Ar jau nebėra ribų,ką kur sakyti?Turint šalia tokį simpatišką vyrą,galima ir pasistengti dėl išvaizdos.

kche kche

kche kche portretas
Dovanokit už smalsumą. Tai kai numeti svorį, ir py%da užgyja? Siaubas, koks negailestingas gyvenimas :(

Versvai

Versvai portretas
kai Mantukui nesiseke baigti Versvu vidurines, tai dabar jis sako, kad ne diplomai zmogu padaro. Teisingai, bet kai proto neuztenka pradziamoksliams, tai nei rinktiniai skudurai ar maliavones nepades gyvenime.

is konteksto

is konteksto portretas
ji netikejo, kad kelis zodzius paeme is sakiniu, istartu televizijos laidoje, pseudozurnalistai darys tema. Taigi, dar karta pasitvirtina taisykle; NIEKAS NESIGAILEJO, KAD TYLEJO, BET DAUG KAS GAILEJOSI, KAD KALBEJO. Manau, reikia saves labai negerbti, kad eiti i tokias laidas, kuriose is bezdalu sukamos virves, kur dalyvauja etatines zvonkes, pikules, petruskeviciai ir kiti tustybes muges herojai.

ji

ji portretas
del nenoro, kaltas ne svorio nukritimas, o klimaksas. Moterys po jo greit sensta ir vyro joms jau nebereikia

prisijuokiau

prisijuokiau portretas
iš žinomo stilisto

ha

ha portretas
man atrodo kad lovos reikalai nereikėtų skelbti viešai , o kad noras sumažėja tai normalus pagal amžių reikalas

jau

  jau portretas
daugiau nusivaziuoti ner kur , kam idomu kazkokiu storasikniu seksualinis potraukis ? lietuvos rytas lietuvius aviu banda laiko ? slyyyyykstus straipsniai, pasityciojimas is skaitytoju.

70 kilu

70 kilu  portretas
Tai kiek sita panele Brazauskaite svere pries numesdama 70 kilu???? Mama radnaja, morbidly obese person! Dziaugtis reiketu sveikata, nes su tokiu antsvoriu galima lovoje numirti.

vanta

vanta portretas
Jau norėjau sveikinti, kad numetė 70kg ir tapo panaši į žmogų, o čia mat vėl prisiaugino kažkiek atgal.......

jk

jk portretas
fui,aptarinėti subinės reikalus viešumoje nepadoru.Turėtų džiaugtis kad jos vyrui šis potraukis ir galios išlieka.Visgi komunistinis auklėjimas reiškiasi.savo sex reikalus aptarinėju tik su žmona.TaškasTai mano gyvenimas ir aš jo neviešinu niekad.

Kokia

Kokia  portretas
cia problema, taigi seimoje yra ginekologe.

Galerijos

Daugiau straipsnių