L. Kudriavceva: turiu patį geriausią vyrą pasaulyje

Panašu, kad Lera Kudriavceva pagaliau rado tikrąją meilę. Televizijos laidų vedėja neslepia savo laimės ir su malonumu rengiasi vestuvėms. Tačiau, anot pačios Rusijos šou pasaulio atstovės, ne viskas buvo taip puiku. Blogasis gyvenimo laikotarpis žinomą moterį užklupo dėl nesibaigiančio darbo ir karjeros televizijoje. Jai reikėjo išlaikyti sūnų ir motiną. Galiausiai 41-erių moteris dėl persidirbimo  buvo paguldyta į nervų kliniką.

Bendraudama su psichologu moteris stengėsi susivokti savyje, suprasti, kur slypi jos problemos. „Iš manęs ten ištraukė tai, ko aš pati net neįtariau. Baimės dėl vaiko, ateities, senatvės. Negėda apie tai prisipažinti. Reikia išsikalbėti“, - televizijos laidų vedėja pasakojo leidiniui „Antenna“.

Psichologo pagalba, kaip šiandien pripažįsta ir pati L. Kudriavceva, jai padėjo. Ji suprato, kad reikia skirti dėmesio ir sau. Būtent po šių jos gyvenimo pokyčių ir įvyko susitikimas su 25-erių Igoriu Makarovu.

„Man atrodo, kad aš turiu geriausią vyrą pasaulyje. Mes sutverti vienas kitam. Mes kalbėjomės su juo ir nusprendėme, kad, tikriausiai, Dievas danguje mūsų pasigailėjo ir sujungė. Jei Igoris net antrąją mūsų pažinties dieną būtų pasipiršęs, aš būčiau sutikusi“, - atviravo šou verslo atstovė.

Žinomas televizijos veidas prisipažino, kad tiki meile iš pirmo žvilgsnio. „Kai į gyvenimą ateina tavo žmogus, tu jį jauti nosimi. Jis tikras vyras. Tai mane ir sužavėjo. Nuo jo sklinda tokia energetika... Tačiau kartais pagalvoju, kad tai neįmanoma. Juk negali būti, kad žmoguje viskas yra sava“, - aiškino L. Kudriavceva.

I. Makarovo ir jo mylimosios L. Kudriavcevos vestuvės įvyks vasarą. „Septintąją birželio turėsiu versti “Muz TV 2013„ apdovanojimus, o po jų ir susituosime. Igoriui kaip tik tuomet ir pasibaigs sezonas. Suvažiuos giminaičiai, draugai, kolegos iš šou verslo. Bus tikrai linksma. Tiesa, suknelės dar neišsirinkau. Kokie ji turėtų būti? Graži“, - pasakojo vestuvių nuotaikomis gyvenanti nuotaka.

Pasiteiravus apie vaikus Lera surimtėjo: „Mes norėtume mergaitės. Ir ne vienos! Dabar jaučiu, kad galiu visa galva pasinerti į motinystės rūpasčius ir dėl nieko nesijaudinti. Anksčiau buvau panirusi į karjerą. Daug kas nuo to priklausė. Dabar viskas yra kitaip. Svarbiausia yra tai, kad atsirado žmogus, kuris mane visada palaikys, bus šeimos galva ir labai nori vaikų. Su juo aš sau galiu leisti tokią prabangą ir tiesiog dėl nieko nesijaudinti“, - pasakojo laiminga televizijos laidų vedėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lyra

lyra portretas
ar ilgam?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių