L. Kazlauskienė: rinkimuose kiti nesibodėjo net akivaizdaus melo

Grįžti į straipsnį

drasa

drasa portretas
ir ka veikti tai silpnai moterelei ten,ji sugeba tik dainuoti,o ten reikia dirbti zinant istatymus,ismanant ekonomika ir t.t. Man juokinga ir geda ziureti i tokias drasuoles.

Dalia

Dalia portretas
teisingai, dainuokite ir tuo padekite zmonems politika teuzsiima tos srities specialistai, gal viena karta nors kiek pajudes ledai, visi sou atstovai grys prie meno...

petras

petras portretas
Kas galejo sia moteri,vestuviu dainorele isrinkti-rinkti i seima.Idomu , kiek klasiu si dainorele -audejele baigusi??? As jai patarciau toliau linksminti vestuvininkus ir nelysti ten ,kur nieko gero napadarys valstybei.Rajono tayboje buvo ir nieko gero nenuveike.

stase

stase portretas
Gerai kad nepateko i seima,ne vieta jai.Nepraso jos niekas padeti ,nes zino ,ji nieko padeti ir negali.Siulyciau toliau liksminti vestuvininkus ir nekisti nosi ten, kur nebus jokios naudos valstybei.Nesuprantu,ji pati turejo suprasti, kad ne vieta jai tenai ,per skysta yra.Ir visu pirma sakyciau, kad turetu tureti ir issilavinima aukstesni,ne audejos.

dzukas

dzukas portretas
Kiek zinau ji elektrike ,kaip ir as ,tik ji baigus technikuma .

rinkejas

rinkejas portretas
geriau tiktum i Kaisiadoriu paukstyne lesinti vistas ,o ne i seima

virginija

virginija portretas
brangioji ka tu veikei ir ka tu butum veikus seime

virginija virginijai

virginija virginijai portretas
nekliedek. Budama tarybos nare tikrai dirbo, ir kiek zmones kreipesi-tiek pagal galimybes padejo sprest problemas. O, dabar savivaldybeje tik vieni nuo kitu stumdo ir sako " cia ne musu skyriaus reikalas, ir cia ne musu skyriaus reikalas".Taip kad nereikia sakyti to ka nezinai.Beje, ir daugelis svenciu-o, ypac Kaledines sventes Liveta visada padeda organizuoti ir kiek gali prisideda. Taip kad pirmiausia pradekite nuo saves. Ka jus gero padarete???

dar

dar portretas
viena dainorėlė, panorusi į seimą. politikė išjos neišėjo...

felia

felia portretas
eik daugybos lentele ismok pirmoi eilei paskiau i seima raukis,neismanele savam darze susitvarkyt negali o lendi ten kur nieko neismanai ir isivaizduoji kad lietuva atstovaut tai tas pat kas karve pamelst,geros nuomones apie save,bet zmones kitokios nuomones apie tave ir tavo seima

kaunas

kaunas portretas
kokia didele trauka lovio

ELEKTROS......................

ELEKTROS...................... portretas
Elektros vogimas - suktybe ar dorybe????????????????????

Nu

Nu portretas
Jai reikėtų ne davinėti interviu,bet skaityti komentarus, 99 procentai rašo tiesą..."Non sutor supra crepidam judicet" (tegul batsiuvys sprendžia tik apie batus)

NORA

NORA portretas
ACIU DIEVUI DAR SEIME BUS VIENA"BAUKUTE" MAZIAU.iS KAZLAUSKIENES PASISAKYMU -ISVADA TOKIA.PLEPI KAIMO BOBELE,TAI APIE PETRELIO SEKIMA PAISTE ,PAISTE,TAI SAVO NUOPELNUS KARMELAVAI PATI SKAICIUOJA.MATYT KAIP USCHPACKIS KEDAINIUS ISDAILINO,TAIP IVETA KARMELAVA.JAU BAIGESI KARJERA ,VISIEMS NUSIBODO JU TA PATI DAINAVIMO MANIERA,TAS PATS METAI IS METU,TAI TURETU JAU PATI SUSITAIKYTI IR EITI KOKI DARBA DIRBTI,PARDUOTUVEJ,TURGUI AR MAZA KUR.KO LYSTI TEN,APIE KA NEI SUPRATIMO NETURI.KOKIA TU POLITIKE,BUK OBJEKTYVI.

FAU

FAU portretas
ponia,uzsiimkite tais darbais ,ka mokate ir neliskite,ten,kur jums ne vieta be supratimo,roze ta......

kaunietis

kaunietis portretas
Adna baba durne, paechala v turne/ priechala s turne, vsiotaki durne. Kur lendi,karmėlavos "lakštute"? Čiulbėk po Petriuko antkode ir nesvaig norinti "politike" tapti. Jeigu žmonės patikėjo, tai žiūrėk kad Karmėlavos gatvės būtų švarios, šiukšlės kiemuos išvežtos ir jokių lia,lia,lia. Užtenka cirkačių jau buvusiame seime.

jo

jo portretas
Pensija arteja ir dainusku nesiklausys ,liko tik seimas.Jau gana artisu -prisiziurejome 4 metus.

vija

vija portretas
visai nukvako bobele.Iesko kaltu,prisigalvoja,kad suzlugde per rinkimus konkurentai,kad nuplesinejo jos plakatus.Nefantazuok.tavo plakatai i anke\stesnius rinkimus,kai taip pat pretendavai su nupiestais usais ir asilo ausimis dar gal du menesius po rinkimu kabojo ant stulpo Kaune prie maximos netoli bazes.Kas tokias intrigantes renka ,kvaisiu ten ir be taves uztenka

Galerijos

Daugiau straipsnių