L. Kazlauskienė: dainuoti pradėjau gelbėdama vyrą

Grįžti į straipsnį

n

n portretas
tėtis anksti paliko šeimą, o mama neturėjo pinigų išleisti į kitus mokslus. Aš labai norėjau būti balerina, norėjau tapyti, norėjau dainuoti, bet ką darysi... Tada stojau ten, kur mamytė pasakė“, - savo prisiminimais dalinsis žinoma estrados atlikėja, kuri Tauragėje baigė žemės ūkio elektrifikacijos specialybę.--------------------------NEMALK ŠŪDO-DAR TAIS LAIKAIS IR IŠ STIPENDIJOS BUVO GALIMA GYVENT,AŠ PATS IR MOKIAUSI,IR DIRBAU SANITARU-PATS SAVE IŠLAIKIAU,KAIP IR DABAR -PROFESORIUS A.KIRKUTIS[IRGI MOKĖSI IR DIRBO LIGONINĖJE "BROLIUKU",DAR IR ŠOKO "NEMUNE"].LIVETA,NASVAIK- NESIMOKEI IR TIEK,O BALERINA ....PRADEDA MOKYTIS 6-7METŲ VILNIUJE,GYVENA INTERNATINĖJE M-KLOJE[NET NEŽINAI TO-NESIDOMĖJAI NET ,O PEZI APIE BUVUSĮ NORĄ BŪTI BALERINA] .KOMEDIJOS,LIVETA.GĖDA SKAITYTI.

1am

1am  portretas
nu tu ir bukas

rimas

rimas portretas
kai vestuvese grojusi kazlauska nusitempei i lova ir isardei seima ,irgi buvo vaikystes svajone

vycka

vycka portretas
o baisi kokia blyn,ujujuj,galetum fitnese apsilankyti retkarciais,o to kai karve atrodai :DDD

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kokia ji politikė? Tikrai, kad gėda skaityti. Anais laikais už mokslą mokėti nereikėjo, kas norėjo ir turėjo protelio, tas mokėsi kur norėjo ir stipendijos buvo mokamos ir bendrabučius duodavo nemokamai.

Laima

Laima portretas
Paantrinsiu komentatoriams dėl mokslų.Aš pati mokiausi LVA,už kamrarį Centre mokėdavau...7rublius,gaudavau stipendiją 45 rublius[padidintą],o kiti-40rublių gaudavo.Reikdavo tik eiti laikyti,sesiją baigti be skolų ir visi gaudavo stipkę[ne taip,kaip dabar],kava kainavo 4kapeikas,batonas-22kapeikas,iš stipendijos pragyvent ĮMANOMA BUVO.Bendrabučius visi gaudavo,kam reikėjo-NEMOKAMAI.Todėl totaliai GĖDA LIVETAI UŽ KLIEDESIUS DĖL MOKSLO,IDANT IŠ "BIEDNYSTĖS" N E G A L Ė J O MOKYTIS. GĖDA TIKRAI,TIKRAI.

LAIMA

LAIMA portretas
Ir dar-stipendijų dieną su visa grupe eidavom į šašlykinę Neries krantinėje,kur šašlyką sukirsdavom-1,22rublio kainavo,ir konjakėlio išgerdavom-10rublių butelis Apšeron'o tekainavo.... :*> Užtekdavo tos stipendijos .Visi ir mokėsi,ir sportavo,kai kas-dirbo. Liveta,apsikvailinai su tais teiginiais apie mokymąsi . Apsidurninai.

va taip

va taip portretas
tai ja vyras isgelbejo paeme i zmonas su benkarte...

as

as portretas
papasakok tiesą , juk išardei šeimą ,Petro žmona buvo mokytoja ir jie turėjo labai gražią dukrytę.Aš prisimenu , kad ji tai buvo labai daili ir stilinga moteris. ....nesuprantu , tiek reikia dėmesio,tai skelbiasi į sostinę važiuos gyvent , tai jau gerai Karmėlavoj, tai televizijoj nusikalba apie tai , kad dukra kelnaičių nemėgo nešiot...kam tie žurnalistai rašo apie ją,kam ją kviečia į televiziją,negi nėra įdomių Lietuvoje žmonių,paprastų ir gerų piliečių, kur galėtų ką nors įdomesnio papasakot. Jau tos banalios kalbos barakudų, susureikšminusių, nusibodo.

Galerijos

Daugiau straipsnių