L. Kazlauskienė: dainuoti pradėjau gelbėdama vyrą

Šv. Velykų proga BTV laidoje „Sekmadienio rytas„  svečiuosis  lietuvių estrados dainininkė, politikė Liveta Kazlauskienė. Ji ne tik pademonstruos savo mamos gaminamo velykinio „Zrazo“ receptą, bet ir atskleis pikantiškų savo gyvenimo detalių.

„Ką jūsų gyvenime reiškia elektrifikacija?„, - susidomėjusi teirausis laidos vedėja Asta Stašaitytė – Masalskienė savo viešnios. „Ji manop gyvenime atsirado dėl to, kad tėtis anksti paliko šeimą, o mama neturėjo pinigų išleisti į kitus mokslus. Aš labai norėjau būti balerina, norėjau tapyti, norėjau dainuoti, bet ką darysi... Tada stojau ten, kur mamytė pasakė“, - savo prisiminimais dalinsis žinoma estrados atlikėja, kuri Tauragėje baigė žemės ūkio elektrifikacijos specialybę.

Kas L. Kazlauskienę atvedė į sceną? Begalinis noras dainuoti, vaikystės svajos? Ne. Kaip pati dainininkė pasakos, viskas iš reikalo: „Aš visai negalvojau, kad galiu dainuoti. Tiesiog gelbėjau savo vyrą. Jo kolektyvas iširo, reikėjo kažką daryti."



NAUJAUSI KOMENTARAI

n

n portretas
tėtis anksti paliko šeimą, o mama neturėjo pinigų išleisti į kitus mokslus. Aš labai norėjau būti balerina, norėjau tapyti, norėjau dainuoti, bet ką darysi... Tada stojau ten, kur mamytė pasakė“, - savo prisiminimais dalinsis žinoma estrados atlikėja, kuri Tauragėje baigė žemės ūkio elektrifikacijos specialybę.--------------------------NEMALK ŠŪDO-DAR TAIS LAIKAIS IR IŠ STIPENDIJOS BUVO GALIMA GYVENT,AŠ PATS IR MOKIAUSI,IR DIRBAU SANITARU-PATS SAVE IŠLAIKIAU,KAIP IR DABAR -PROFESORIUS A.KIRKUTIS[IRGI MOKĖSI IR DIRBO LIGONINĖJE "BROLIUKU",DAR IR ŠOKO "NEMUNE"].LIVETA,NASVAIK- NESIMOKEI IR TIEK,O BALERINA ....PRADEDA MOKYTIS 6-7METŲ VILNIUJE,GYVENA INTERNATINĖJE M-KLOJE[NET NEŽINAI TO-NESIDOMĖJAI NET ,O PEZI APIE BUVUSĮ NORĄ BŪTI BALERINA] .KOMEDIJOS,LIVETA.GĖDA SKAITYTI.

1am

1am  portretas
nu tu ir bukas

rimas

rimas portretas
kai vestuvese grojusi kazlauska nusitempei i lova ir isardei seima ,irgi buvo vaikystes svajone
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių