L. Kazlauskienė atskleidė, kaip ją žlugdė konkurentai

Garsi dainininkė, Kauno miesto tarybos narė Liveta Kazlauskienė taip pat kovėsi rinkimuose.

Dabar, kai viskas jau pasibaigė, moteris gali prabilti apie baisų terorą, kurį savo kailiu patyrė tuomet, kai  ryžosi balotiruotis. Liveta įsitikinusi: Kauno rajono valdžia ją, rimtą kandidatę, norėjo sumaišyti su purvais.

„Aš negalėjau dalyvauti visose šventėse, kurios vyko Kauno rajone, nes rajono meras skambinėjo darbuotojams ir grasino, kad atleis iš darbo, jei aš pasirodysiu”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” pirmadienio vakarą 20.55 val. pasakos Liveta Kazlauskienė.

Moteris atskleidė, kad konkurentai labai negražiai elgėsi ir su jos rinkiminiais plakatais.

„Supjaustydavo, suplėšydavo mano plakatus. Nors toje pačioje lentoje būdavo vietos, konkurentai savo kandidato plakatus kabindavo greta mano, kad išnaudotų mano populiarumą”, - guodėsi Liveta.


Šiame straipsnyje: Liveta KazlauskienėLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

vaidas

vaidas portretas
kas ta be protelio moteriske gali rinkti. budama rajono taryboje pramusinejo sklypus prie karmelavos kapiniu , o gyresi kad cia tevynes labui :) dziugu bent kad tokie zmones nepatenka i seima nes visai isvoktu ja . eik dainuoti ar sokti geriau tai bus nors nauda

kukas

kukas portretas
Karmėlavoje ne tik skelbimų lentos, bet ir visi stulpai nuklijuoti jos plakatais. Kur žiūri Viešsios tvarkos skyrius, kodėl neskiria baudų už šiuklinimą bei miesto turto gadinimą. Baisu, kai žmogus nesilaikantis įstatymų veržiasi į Seimą.

va taip

va taip portretas
aciu dievui kad neisrinko tos teslagalves...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių