L. Karalius demonstruoja atjautą be darbo likusiems Seimo nariams

Beveik prieš dvejus metus pats išvytas iš Seimo, dabar L. Karalius nutarė pademonstruoti atjautą panašaus likimo parlamentarams.

2010 m. po apkaltos iš Lino Karaliaus buvo atimtas Seimo nario mandatas dėl be pateisinamos priežasties praleidinėtų Seimo posėdžių,. Po šiemet įvykusių Seimo rinkimų jis nutarė pademonstruoti solidarumą su panašaus likimo parlamentarais.

Buvęs Seimo narys, dabar kavinės „Shivabar“ savininkas L. Karalius kreipėsi į buvusius savo kolegas parlamentarus, kurie savo noru ar pralaimėję rinkimus greitu metu neteks mandatų, su pasiūlymų paremti juos sriuba ir alumi.

„Savo kailiu patyriau, ką reiškia pripratus prie pakankamai neblogo atlyginimo ir santykinai „sotaus gyvenimo“, vėliau likti bedarbiu ir atsidurti gatvėje be skatiko... Todėl labai nuoširdžiai, noriu ištiesti pagalbos ranką buvusiems kolegoms, kurie greitu laiku, bent laikinai taps bedarbiais. Siūlau jiems ženklią 50 procentų nuolaidą maistui ir alkoholiniams gėrimams savo kavinėje. Tuomet sriubos pietų metu jie galės suvalgyti už 2,5 Lt o savo liūdesį panardinti į vos 2,25 Lt kainuosiantį naminį alų", – pasakojo Linas Karalius.


Šiame straipsnyje: Linas KaraliusSeimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Va

Va portretas
čia tai žmogus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių