K.Winslet po keturių mėnesių draugystės išsiskyrė su vaikinu

"Oskaro" laureatė Kate Winslet po vos keturis mėnesius trukusios draugystės išsiskyrė su savo naujuoju vaikinu, manekenu Louisu Dowleriu, skelbia britų žiniasklaida.

"Titaniko" žvaigždė kovą paskelbė, kad po šešerių santuokos metų išsiskyrė su savo vyru, režisieriumi Samu Mendesu. Po kelių mėnesių aktorės draugijoje ėmė rodytis britų manekenas L.Dowleris.

Drauge jie buvo pastebėti vasarą, o pirmą kartą kaip pora visuomenėje pasirodė rugsėjį - žurnalo "Vanity Fair" fotografijų parodoje Ispanijoje.

Tačiau dabar skelbiama, kad romantiški poros santykiai nutrūko.

Kaip rašo britų laikraštis "The Mail on Sunday", K.Winslet, 2009 metais laimėjusi geriausios aktorės "Oskarą" už vaidmenį juostoje "Skaitovas", nori visą dėmesį skirti karjerai ir savo vaikams.

Aktorė turi sūnų Joe, kuri susilaukė su S.Mendesu, ir dukrą Mią iš ankstesnės santuokos su režisieriaus padėjėju Jimu Threapletonu.

Vienas K.Winslet artimas šaltinis "The Mail on Sunday" sakė: "Louisas buvo kaip tik tokia atgaiva, kokios reikėjo Kate po skausmingo išsiskyrimo su Samu, jie nuostabiai leido laiką drauge. Vis dėlto jie suvokė, kad jų santykiai nesiklosto ir Kate reikia erdvės būti savimi".

"Ji labai dėkinga Louisui už tai, kad padėjo jai sugrįžti į normalias vėžes po skyrybų. Jiems drauge buvo labai smagu, tačiau ji pajuto, kad visa tai baigėsi, ir nori sutelkti dėmesį į savo karjerą ir vaikus", - sakė šaltinis.

L.Dowleris atsisakė komentuoti pranešimus apie išsiskyrimą su K.Winslet. "Deja, nekalbu apie savo privatų gyvenimą", - tepasakė jis bulvariniam laikraščiui.


Šiame straipsnyje: Kate Winslet

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių