„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko Merūnas Vitulskis su partnere

Sekmadienio vakarą LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ prasideda šventės, todėl žiūrovų laukia ne tik link superfinalo žengiančių porų šokiai, bet ir jų rengiami šou numeriai. Kiekvieną iš šokėjų porų Vilniaus „Ūkio banko“ arenoje pristatys pačios ryškiausios šalies žvaigždės - rašo portalas „15 min“.

Klaipėdiečius Kristiną Navickaitę-Tiną ir Tadą Rimgailą link superfinalo palydės legendinė „Žuvėdra“. Žiūrovai pamatys naują, ką tik pasaulio čempionatui Brėmene sukurtą programą „Rio“, atnešusią komandai dar vieną čempionų titulą. Ingridą Kazlauskaitę su artėjančiu superfinalu sveikins Radži. Donatas Baumila į šokių aikštelę atsives Katažiną Nemycko. O Katažiną atlydės jos vadovaujamas „Kaštoninis“ choras. Aušrai Štukytei sėkmės linkės Jeronimas Milius, kurio dainos vaizdo klipe aktorė ką tik nusifilmavo.

Priešpaskutinį šokių konkurso vakarą teisėjauja itin reikli komisija. Be pasaulio šokių čempionės, komisijos pirmininkės Editos Daniūtės, estetikos žinovo Giedriaus Drukteinio, choreografo Aurelijaus Liškausko, komisijoje dirba ir daugkartiniai Lietuvos ir pasaulio čempionai Justinas Duknauskas ir Ana Melnikova-Duknauskė. Šios šokėjų poros LNK šokių komisijoje buvo laukta nuo pat projekto pradžios, bet dėl įtempto grafiko jie atvyko tik į šią laidą, tiesiai iš Honkongo.

Pirmieji ant parketo pasirodė publikos labai mylimi – dainininkė Katažina Nemycko ir šokėjas Dainius Dimša. Žiemišką pasaką priminęs poros lėtas valsas sulaukė gausybės aplodismentų. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė įsikūnijo į alavinį kareivėlį ir baleriną bei pademonstravo įspūdingą Vienos valsą. Komisija buvo griežta, mat nusprendė, kad Merūnas yra gerokai silpnesnis šokėjas nei kiti projekte dalyvaujantys neprofesionalai. Už aukštesnį balą M.Vitulskis priėmė komisijos pirmininko Aurelijaus Liškausko iššūkį ir atliko apsivertimą ore, o Aurelijus sudainavo keletą natų Merūno paliepimu.

Šokių aikštelėje pasirodę Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila vos tramdė emocijas. Dar neprasidėjus šokiui, poros akyse sublizgo ašaros. Vis dėlto, pora pademonstravo publiką sužavėjusį čigonišką pasadoblį. Itin romantišką valsą televizijos žiūrovams ir publikai arenoje padovanojo Donatas Baumila-Dūnis ir Rasa Židonytė. Ingrida Kazlauskaitė nustebino visus vokaliniais sugebėjimais trumap iškeitųsi savo partnerį Ovidijų Andriekų į publikos numylėtinį Radži.

Vėliau tikrą futuristinį šou šokių aikštelėje užkūrė Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus. Ingrida pasirodė įlindusi į oro pripūstą burbulą, iš kurio vėliau išlindo ir su Ovidijum sušoko originalią sambą. Antrojo finalo pasirodymus užbaigė aktorė Aušra Štukytė ir jos partneris Tomas Slausgalvis. Pora pagal legendinės grupės „Queen“ hitą „Bohemian Rhapsody“ sušoko energingą džaivą.

Vis dėl to prieš pat superfinalą projektą paliko Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė. Tokį sprendimą pasirinko patys dalyviai, užleidę vietą Ingridai Kazlauskaitei ir Ovidijui Andriekui.

Projekte liko:

Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus



NAUJAUSI KOMENTARAI

Narūnas

Narūnas portretas
toks Ingridos Kazlauskaitės palikimas superfinale tai buvo dar vienas eilinis poros pažeminimas, kuriių netrūko viso projekto metu. Neveltui Ingrida daug kartų kartojo: nesamonė, nesamonė, nesamonė. Negražu taip vienus iškelti, nors tai būtų ir Merūnas, o Ingridą žeminti, nors komisija kartais ir pripažindavo, kad ji puikiai šoka

gitana

gitana portretas
Nu ir isdure ,bet laidos vedejai sugalvojo kaip pasijuokti

as

as portretas
visa tai tik homoseksualastu maivymasis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių