„Kviečiu šokti“ paliko stručio kostiumu juokinęs M. Stonkus

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ eteryje kyla aistros - šou paliko Mantas Stonkus ir Ala Karpenko, grįžo išbalsuota Tinos ir Tado Rimgailos pora. Žiūrovų nuomone, prasčiausi šįkart - Merūnas Vitulskis su partnere, o stipriausi - Katažina ir Dainius. Jie pirmą vietą užėmė ir suminėje lentelėje.

Televizijos projekte dalyvaujančios portos turėjo savo šokiu pabaigti sakinį „Kitame gyvenime atgimsiu...“ ir pasirodyti, kokiu gyvūnu jie norėtų būti naujame gyvenime.

Ingrida pasirodė vilkėdama panteros kostiumu, Renata ir Vadimas nutarė tapti peštynių gaidžiais, Tina ir Tadas – vienu paukščiu, Katažina ir Dainius – drugeliais, kurie plasnos tik vieną gražiausią gyvenimo dieną, Aušra ir Tomas - kirmėliukais, Gintarė ir Vytautas – beždžione ir liūtu, Mantas ir Ala – stručiais, Donatas su Rasa – voru ir muse, o Merūnas su Ieva – fakyru ir pagal dūdelės muziką šokančia kobra.

Prasidėjus laidai tapo neaišku, ar Vienas profesionaliausių LNK šokių konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ šokėjų, laidų vedėjas Dainius Dimša dėl kankinančių skausmų nežinojo, ar šįvakar sugebės šokti tiesioginiame eteryje su partnere dainininke Katažina.

Vieną projekto lyderių kankino rankos, stuburo ir kojų skausmai. Medicininis tyrimas parodė, kad šokėjui įplyšęs rankos raumuo ir iš rikiuotės išėję du stuburo diskai.

„Ypač skauda per pakėlimus. Nepakeliamas skausmas. Vieninteliai vaistai – tai ramybė, bet kol kas jos sau leisti negaliu. Nežinau, kaip bus“, - sakė į šio sezono lyderius įsiveržęs šokėjas.

Iki paskutinės minutės Dainius tikėjosi, kad skausmai atlėgs ir jis galės pasirodyti, todėl užkulisiuose po sportiniu kostiumu vilkėjo ir šokio drabužį.

Susikrimtusi atrodė ir Katažina. „Kai žmogus blogai jaučiasi, nėra nuotaikos, sunku. Bet Dainius didvyriškai laikosi“, - užkulisiuose kalbėjo Katažina.

„Tai pirmas kartas, kai taip “„žiauriai" su sveikata“, - prisipažino apie savo traumas nelinkęs kalbėti Dainius.

Pirmajame LNK šokių projekte su Natalija Bunke Dainius buvo ketvirtas, praėjusį sezoną, šokdamas su orų pranešėja Karolina Liukaityte, buvo antras. Su Katažina jie laikomi projekto lyderiais.

Šįsyk Dainius Dimša – labai arti auksinio medalio. Tad vaikinas vis dėlto išėjo į sceną ir po šokio su Katažyna pelnė komisijos balsų maksimumą.

Šią savaitę viešai organizatorius nesąžiningumu ir bandymu pakenkti jos porai apkaltinusi GIntarė Gurevičiūtė šioje laidoje atsigriebė - iš komisijos narių ji gavo tris septyntukus ir vieną draugišką dešimtuką iš Rolando Vilkončiaus.

Laidos, kurios tema reinkarnacija, komisijoje - pasaulinė dailiojo čiuožimo žvaigždė, olimpinio medalio savinininkė Tatjana Navka.


Šiame straipsnyje: Kviečiu šoktiLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

mikė

mikė portretas
šaunuoliai šokėjai, graži ši pora. Gėda dėl Aurelijaus, per vakarą prikalbėti tiek daug banalybių, ko gero, tik jis ir tegali. ypač skurdaus protelio veikėjas.

ez

ez portretas
Uz Tina niekada nebalsuosiu, nes apgavo Mino. Tas vargsas isimylejo aklai, o dabar Tina varo is jo namu. Ar jai negeda? Zmones negali net issiskirti graziai.Meile akla, man gaila jo.

nepavyko...

nepavyko... portretas
gaila kad nepavyko su vedėjais. Rūtele, Andriukai. Geri jūs kitose srityse. Bet sutikite kad juokai jūsų be ryšio ir lėkšti. Toli toli iki Vilkončiaus.... Kažkaip gėda už jus...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių