„Kviečiu šokti“ konkursą laimėjo K. Niemycko ir D. Dimša

Sekmadienio vakarą LNK šokių konkurse „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dėl 40 tūkstančių litų prizo kovėsi penkios poros – Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila, Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė bei Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus.

Beveik pusmetį šokiams atidavę šou dalyviai sekmadienį paskutinį kartą išėjo į projekto šokių į aikštelę.

Po kelias valandas trukusios įtemptos kovos paaiškėjo nugalėtojai – jais tapo K. Niemycko ir D. Dimša. Pirmosios vietos laimėtojų porai atiteko 25 tūkst. litų.

Antrąją vietą projekte užėmė ir 10 tūkst. litų laimėjo K. Navickaitė-Tina bei T. Rimgaila. Treti liko ir 5 tūkst. litų pasidalijo aktorė A. Štukytė bei T. Slausgalvis. Ketvirtą vietą užėmė I. Kazlauskaitė ir O. Andriekus, penktą – D. Baumila ir R. Židonytė.

Komisijai vadovavo juodąja karaliene tapusi Edita Daniūtė, už vertinimų pakylos sėdėjo Giedrius Drukteinis, Aurelijus Liškauskas ir kilnojamosios televizijos vagonėlį į studiją paskutinį vakarą iškeitęs transliacijos režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Poros šoko po du šokius – savo geriausią ir premjerinį, specialiai pastatytą paskutiniajam, lemiamam vakarui.

Žiūrovai netilpo į sausakimšą Teatro areną ir kaskart kildavo iš savo vietų plodami atsistoję.

Pirmieji pasirodė D. Baumila ir R. Židonytė. Komisijos narė E. Daniūtė pagyrė dainininką už tai, kad jis buvo vienintelis vyras, pasiekęs finišą iš mėgėjų dalyvių.

„Negalima išdykauti finale“, – pareiškė V. Pauliukaitis, poros sušoktoje rumboje pasigedęs aistros.

Antrieji ant parketo žengė K. Niemycko ir D. Dimša. Griežtoji E. Daniūtė pastebėjo, kad jie labai jaudinosi.

„Jums koją pakišo jaudulys“, – apie jų tango numerį sakė komisijos narė.

Aktorė A. Štukytė ir T. Slausgalvis superfinalui pasipuošė kosmonautų kostiumus primenančia apranga.

„Buvau maloniai nustebinta, kad projekto pabaigoje sublizgėjote“, – komentavo E. Daniūtė. Tuo metu kiti komisijos nariai teigė, kad jų samboje galėjo būti daugiau ugnelės.

Pribloškiamą numerį paruošė K. Navickaitė-Tina ir T. Rimgaila, sušokę fokstrotą kaip šachmatų figūros. V. Pauliukaitis pastebėjo, kad žavingoji Tina daugiau vaidino, o ne šoko. O E. Daniūtė žarstė komplimentus poros stilistei Olgai Filatovai-Kontrimienei, sukūrusiai įspūdingus kostiumus.

„Geniali idėja, paperkanti žiūrovus, jūs esat nuostabus tandemas", – gyrė E. Daniutė.

I. Kazlauskaitė ir O. Andriekus atliko šokį, pulsuojantį indėniškais ritmais.

„Tikiu, kad žiūrovai jums duos daug balsų“, – komentavo komisijos narys, žurnalistas G. Drukteinis. Deja, jo linkėjimui nebuvo lemta išsipildyti.

„Bus labai liūdna, kad ateinantis pirmadienis bus visai kitoks – nereikės skubėti ir vėl ruošti numerio, kaip pastarąjį pusmetį. Esu nustebusi, kad televizijos šokių laida gali būti kalvė, kurioje galima kurti ir tai rodyti. Nėra tiek daug scenų, kuriose galėtum save išreikšti“, – anksčiau kalbėjo viena K. Navickaitė – Tina, ir šįkart iš jaudulio nekart braukusi ašaras.

Su buvusiu „Žuvėdros“ šokėju Tadu Rimgaila šokusi Tina buvo pripažinusi, kad norėjo laimėti, o antroji vieta būtų tik paguoda.

„Būtų kvaila sakyti, kad nesvarbus superfinalo rezultatas, kai įdėjom tiek pastangų. Bet ėjau čia dalyvauti ne dėl laimėjimo", – sakė K. Niemycko. Tačiau jai ir jos partneriui D. Dimšai pasisekė užkariauti daugiausiai komisijos bei žiūrovų simpatijų.

Per keturias valandas LNK žiūrovai balsavo įspūdingai – beveik 400 tūkstančius kartų. Daugiausia balų – net 177 736 – gavo Katažina ir Dainius, vos keliolika tūkstančių balsų skirtumu atsiliko Tina ir Tadas, už kurios balsuota 163 956 kartus. Už Aušrą ir Tomą balsuota 28 792, už Ingridą ir Ovidijų – 9732. Mažiausiai skambučių sulaukė Donatas ir Rasa – 9427 skambučius.

Galutinė rezultatų lentelė:

1. K. Niemycko ir D. Dimša

2. K. Navickaitė – Tina ir T. Rimgaila

3. A. Štukytė ir T. Slausgalvis

4. I. Kazlauskaitė ir O. Andriekus

5. D. Baumila ir R. Židonytė



NAUJAUSI KOMENTARAI

ooo jė

ooo jė portretas
Kad jūs žinotumėt iki kur giliai man dzin šitos ir panašios durnių lenktynės :d

ez

ez portretas
Geriausi sokejai Katazina ir Rimsa.

tik

tik portretas
Katazinai ir Dainiui linkiu laimeti!!!
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių