„Kviečiu šokti“ dalyviai – į cirko areną

Neišvengiamai artėjantis LNK projekto „Kviečiu šokti“ finalas įpareigoja dalyvius nertis iš kailio ir bet kokia kaina nustebinti žiūrovus. Šanso sugrįžti į projektą nebeturės nei viena dalyvių pora, nes praėjusį šeštadienį buvo šokami paskutiniai Vilties šokiai.

Šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ scena pavirs spalvinga cirko arena su dar spalvingesniais cirko artistais.
TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė įkūnys nepaklusnią leopardę, o jos partneris Adomas – griežtą dresuotoją. Jeanas Claudas su Elena kurs cirko artistės ir žiūrovo meilės istoriją, kuri, deja, nebus laiminga. Juk cirkas atvažiuoja ir išvažiuoja...

Kur kas linksmiau nuteiks Lauros Valytės ir Vadimo – dviejų iš cirko pabėgusių beždžionėlių šokis. Dalyviai žada, jog tai bus ilgiausias pasirodymas visoje „Kviečiu šokti“ istorijoje, todėl Laura ir Vadimas prie šio šokio pluša labiau nei iki šiol.
Cirko tvarkdarys – Radži šoks su dresuotu pudeliu – Ana. Šokiui jie pasirinko Britney Spears dainą „Circus“. Komiškus vaidmenis mėgstanti Natalija Zvonkė su Dainiumi bandys įsijausti į dviejų kvailelių klounų vaidmenį.

Smarkiai šokių projekte sulieknėjusi Jolanta Paulauskienė su Andriumi pasirinko būti gimnastais. Netikėtais vaidmenimis jau išgarsėjusi Jolanta nustebinti žada ir šįkart. Tuo tarpu Vilija Matačiūnaitė su Arturu pakvies į magišką iliuzionistų pasaulį, o karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė su Karoliu virs balandėle ir jos dresuotoju. Beje, šeštadienį prieš pasirodymą Rita dalyvaus Vilniuje vyksiančiame Europos jaunimo iki 22 metų karatė čempionate, kur skirtingose kategorijose tikisi užimti pirmas dvi vietas. „Kviečiu šokti“ žiūrovai turės dar vieną progą įvertinti, kur sportininkei sekasi geriau – karatė varžybose ar ant šokių parketo.

Šį šeštadienį įsisiautėjusius cirko artistus tramdys komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis, aštrialiežuvė Ieva Šimukauskienė, sportinių šokių trenerė ir tituluota šokėja Gintarė Valiukaitė bei iškalbingas humoristas Artūras Orlauskas – Zakarauskas.

„Kviečiu šokti“ scenoje pasirodys ir profesionalūs Kauno „Ąžuolyno meškučių“ cirko artistai. Jie ruošia smagų kačių ir balandžių šou. Įspūdingą pasirodymą lanke parodys ir Lietuvoje garsi moteris – gyvatė Odeta Mickuvienė.


Šiame straipsnyje: Kviečiu šokti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių