Kultinė komedija „Urvinis žmogus“ penkmetį švęs Klaipėdoje

Tie kas jau matė kultinę komediją „Urvinis žmogus“ turbūt nedvejodami gali pasakyti, kad tokie urviniai vyrai gyvuoja nuo pat akmens amžiaus iki šių dienų.

Tačiau spektaklis „Urvinis žmogus“ Lietuvoje švenčia savo pirmąjį mažąjį jubiliejų - jam sukanka penkeri. Žmogaus gyvenime gal ir nelabai daug (tik neverta to sakyti penkiamečiams), bet spektakliui - solidu.

Ir ta proga „urvinis“ Darius Meškauskas kovo 30 dienos vakarą atvyksta į  savo gimtąją Klaipėdą. Tam, kad tiems, kurie dar nematė šios kultinės komedijos bei tiems, kuriems ji reikalinga kaip reguliari terapija, parodytų kaip švenčia „urvinis“.

Nors ir pasiekęs šiokios tokios brandos, „urvinis“ publikai pasirodys toks koks ir prieš penkerius metus - taiklus, kalbantis apie mus visus, už mus visus ir, žinoma, beprotiškai juokingas.

Komedija „Urvinis žmogus“ - apie amžinus nesusipratimus tarp vyrų ir moterų. Smulkius skirtumus ir mažučius niuansus, kurie vyro ir moters bendrą gyvenimą nuo pat akmens amžiaus urvinio žmogaus laikų paverčia nuolatine komedija.

Jei tik, žinoma, į viską pažvelgsime taip, kaip tai scenoje daro neprilygstamasis Lietuvos „urvinis“ - aktorius Darius Meškauskas  - su gera humoro doze.

Nuo „Urvinio žmogaus“ premjeros 2005 metų sausį kiekvieną sezoną Lietuvoje parodoma po maždaug 100 spektaklių. Tiesą sakant, didesnio miestelio, kuriame „Urvinis žmogus“ nebūtų lankęsis, Lietuvoje tikriausiai nebeatrastumėm.

Kultinė komedija „Urvinis žmogus“ - kovo 30 dieną, 19 val., Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre  (Danės g. 19). Bilietus galima įsigyti „Tiketoje“.


Šiame straipsnyje: Urvinis žmogus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių