Kriminalinis Džiugo Siaurusaičio gerbėjas grįžta į TV3 eterį

Jau rytoj, ketvirtadienį, 20.30 val. TV3 žiūrovai galės dar kartą išvysti Utenos bernužėlį, savo pasirodymu dar praėjusį rudenį laidoje „Žvaigždė policininkas“ prajuokinusį visą Lietuvą, o TV3 laidų vedėjo aktoriaus Džiugo Siaurusaičio patruliavimą mieste pavertusį tikra komedija.

Šįkart TV3 eteryje uteniškis sužibėjo patruliuojant iliuzionistui Mantui Wizard.

Beveik prieš pusmetį „Žvaigžde policininku“ tapusį Džiugą šis gera nuotaika trykštantis keistuolis į savo butą kvietėsi net du kartus, norėdamas prieš visą Lietuvą mylimam aktoriui pademonstruoti buitinį fejerverką. Jau rytoj, ketvirtadienį, „Žvaigždės policininko“ žiūrovus Utenos berniokas pasitiks pamušta akimi, tačiau toks pat laimingas.

„O, Mantas Wizard! Ankščiau pas mane į svečius buvo ‚atvaręs‘ Džiugas! Linkėjimų Džiugui!“ – sakė džiugiai nusiteikęs uteniškis, jau spėjęs užmiršti, jog policiją kvietėsi dėl jį sumušusio bičiulio.

„Tai tu jau čia etatinė žvaigždė. Labai mėgsti nuotykius, kad vis į televiziją patenki?“ – audringu vyriškio gyvenimo būdu domėjosi M. Wizard.

Prieš televizijos kameras keistuolis nepamiršo savo buitinių fokusų ir nieko nelaukdamas išsitraukė žiebtuvėlį, tikėdamasis nustebinti garsųjį magą.

Pareigūnai pasiūlė uteniškiui išsimiegoti ir ryte atvykus į komisariatą parašyti pareiškimą, tačiau išlydėjęs policijos ekipažą, nepraėjus nė pusvalandžiui, šis vėl juos išsikvietė skųsdamasis, kad jį sumušęs draugas spardo buto duris.

„Grįžtame pas linksmąjį fakyrą, kuriam labai jau patinka Džiugas! Pažiūrėsime kokį fokusą jis mums dabar paruošė“, – nekantravo M. Wizard.

Neradę ant buto durų jokių spardymo žymių, policininkai išrašė uteniškiui administracinę baudą už melagingą iškvietimą, bet linksmuolis nenuliūdo: „Perduokit Šapranauskui linkėjimų – anas labai mėgsta ‚bajerius‘ skaldyti, negaliu atsižiūrėti. Ir Džiugui būtinai perduokite!“

„Šis vyrukas stebina savo optimizmu ir gera nuotaika, nepaisant to, kad jo akis pamušta ir duris jam neva kažkas spardo“, – po patruliavimo reziumavo M. Wizard.


Šiame straipsnyje: Mantas Wizard

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
viskas butu lyg ir gerai, bet nusipirk tu kitas kelnes. tas raudonas jau dek i spinta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių