„Krepšinio šokėjų čempionate“ - lemiamos dvikovos

Labai įdomiai baigėsi dvikovos tarp krepšinio komandų palaikymo šokėjų. Tai buvo uždegantys, gražūs ir aistringi šokiai.

Primename, kad konkurse dalyvavo Kauno "Žalgirio", Utenos "Juventus", "Panevėžio "Techaso", Vilniaus "Amber dance team", Vilniaus "Lietuvos ryto", Šiaulių "Šiauliai" šokėjos.

Pirmą šeštadienį susikovė Kauno "Žalgirio" ir Utenos "Juventus" šokėjos, po labai idomių pasirodymų teisėjų sprendimu nugalėjo "Žalgirio" komanda, nors žiūrovų palaikymas Utenos komandai buvo didesnis.

Antrą šeštadienį susitiko Vilniaus "Amber dance team" ir kupinos geros nuotaikos Panevežio "Techaso" šokėjos. Nors Panevėžio komanda turėjo du papildomus kozirius (šauni krevetė, kuri užvedinejo visą klubą ir nepakartojamą bei žavingą Vaivą iš TV projekto "Lietuvos talentai", kuri visą vakarėlį šoko su publika) teisėjai šį kartą patikėjo laimėtoją išrinkti publikai ir nugalėjo "Amber dance team" komanda.

Trečią šeštadienį susitiko Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Šiaulių "Šiauliai" šokėjos. Nors Vilniaus komanda labai šiltai priėmė Šiaulių komandą, "Šiaulių" komanda aštriom replikom kurstė kovingumą. Tačiau "Ryto" komanda buvo solidesnė ir stipresnė.

Ateinantį šeštadienį, balandžio 24 klube "Kiss" vyks finalas, kuriame susitiks Kauno "Žalgirio", Vilniaus "Amber dance team" ir Vilniaus "Lietuvos ryto" šokėjos. UAB "F&M group" reklamos agentūros ir renginių organizavimo įmonės atstovas Andrejus Semionovas teigia: tai buvo labai akiai patrauklios dvikovos, buvo daug aistrų, nuomonių, pykčių ir nesutarimų, tačiau juk ir sporte ir varžytuvėse visad taip būna. Visus labai kviečiu į ispūdingą finalą.

UAB "F&M group" reklamos agentūra ir renginių organizavimo įmonė bei "Kiss" klubas įsteigia papildomą dovaną komandoms, tai iš krištolo pagamintos taurės. Jos lauks nugalėjusių komandų kaip padėka už padarytą darbą, pastangas ir įspūdingus renginius.

Prizai

1 vieta: Taurė + vakarienė restorane "Adria" www.adriarestoranas.lt
2 vieta: Taurė + grožio vakarėlis su makiažo pamokomis www.Carolina.lt
3 vieta: Taurė + fotosesija www.amphotography.lt

Papildomi prizai:

"Kiss" klubo VIP kortelės, energetinis gėrimas "Rockstar".


Renginio vieta: "Kiss" klubas, Lukiškių g. 5, Vilnius
Renginio laikas: šeštadienis, 22:00 - 05:00
Info: www.kissclub.lt; www.reklamosagentura.com



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių