Krepšininkų talismanas – mylimųjų bučiniai

Šypsenos, plojimai ir krepšininkus gerte geriančios akys. Lietuvos rinktinės krepšininkų žmonos ir mylimosios per atsisveikinimo rungtynes sėdėjo pirmoje eilėje prie pat aikštelės. Likus dienai iki išvykimo į pasaulio krepšinio čempionatą dar buvo neaišku, kiek jų važiuos į Turkiją.

O.Pikul – neprietaringa

Ilgametė Martyno Pociaus draugė – amerikietė Tara, kuri Kauno sporto halėje mūvėjo šortukais ir vyrus žavėjo dailiomis lygiomis kojomis, buvo jau apsisprendusi: ji būtinai vyks į pasaulio krepšinio čempionatą.

O garsioji Simo Jasaičio draugė Oksana Pikul apgailestavo: "Viskas keičiasi. Planus pakoregavo keli televizijos projektai ir studijos."

Televizijos šokių projekte dalyvausianti O.Pikul labai norėtų vykti į krepšinio čempionatą, tačiau svarbiausia – mokslai ir darbai.

Provokuojama, ar per čempionatą geriau gyventi kartu ir mėgautis meilės guolio malonumais, ar priešingai – emociškai nejaudinti mylimojo, Oksana atsakė: "Nesu sekso ekspertė, mokslas ir darbai su tuo nesusiję..."

Oksana prisipažino nesanti prietaringa ir kažkokio ypatingo talismano Simui įteikti nesirengianti. "Nors gal reikėtų apie tai pagalvoti", – nusišypsojo O.Pikul.

"Kai yra laiko, mėgstu gaminti, – prakalbus apie atsisveikinimo vakarienę tikino Oksana. – Gal reikės pagaminti kokį nors ypatingą patiekalą?"

P.Jankūno žmona žiūrės TV

Kaip du vandens lašai į Paulių Jankūną panašus metukų ir devynerių mėnesių jo sūnus Matas su savo mamyte, Pauliaus žmona Ieva, liks Lietuvoje.

"Kartu nevažiuosime, liksiu su sūnumi Kaune", – prisipažino Ieva. Prietarais netikinti krepšininko mylima moteris varžybas seks per televizoriaus ekraną ir, žinoma, išgyvens.
Apie sėkmę nešantį talismaną ar dovaną ji dar negalvojo.

"Galbūt prieš pat išlydint į kelionę gims spontaniška mintis", – žvelgdama, kaip Paulius, kilnodamas ant rankų, džiaugėsi sūnumi, svarstė Ieva.

R.Javtokui – žmonos glėbys

Ar rūpintis dukrele ir sūneliu, namais, šunimis, ar vykti į Turkiją? Roberto Javtoko žmona Vilma buvo linkusi apsispręsti, kaip tai yra buvę nekart, spontaniškai.

"Dar nežinau, kur vaikučius palikti, – prisipažino žavioji Vilma. – Tačiau važiuoti dviem dienoms – neverta."

Ne tik žaidimą, bet ir krepšinio aikštelėje šokančias merginas vertinančiu žvilgsniu stebėjusi buvusi šokėja taip pat nedovanos vyrui krepšininkui talismano ir nepaisys prietarų, nors savęs nevadina visiškai neprietaringa.

Kas geriau krepšininkui: ar kai mylima moteris šalia, ar kai jos nėra  greta įsitempusio, energiją tausojančio vyro?

"Kai vyksta atsakingos varžybos, kartais geriau būti kartu, o kartais –  vienam", – diplomatiškai atsakė Vilma.

Ar ji nusprendė R.Javtoką išlydėti į Turkiją kažkaip ypatingai?

"Kiekvieno sportininko žmona žino, kaip palaikyti savo vyrą, – šypsosi, tačiau daugiau šeimos paslapčių neišduoda Vilma. – O išlydėsiu tradiciškai – apsikabinimu ir bučiniu."

M.Andriuškevičių stiprins žiedas

Stovyklose, kai vyrai pasiilgę savo žmonų, draugių, pabūti kartu – puiku. Per itin atsakingas varžybas geriau jų netrukdyti, nes tuomet krepšininkai geriau susikaupia. Tokia kauniečio Martyno Andriuškevičiaus klaipėdietės žmonos Inesos nuomonė.
Ryški, tamsiaplaukė Inesa, Sporto halėje sėdėjusi greta O.Pikul, taip pat atidžiai sekė vyro žaidimą. Plojo, šypsojosi.

Inesa negamins išlydėtuvių patiekalo. Tačiau neabejojo, kad Martyno mama padovanos sūnaus mėgstamų saldainių su likeriu. Inesa šyptelėjo: "Jam negalima daug jų valgyti, todėl kartais reikia saldainius slėpti. O mūsų talismanas – vestuvių žiedai."

M.Kalniečio dovana palauks

Į Turkiją nusprendė nevykti ir Lietuvos rinktinės gynėjo, žalgiriečio Manto Kalniečio žmona Mingailė.



"Ten pernelyg karšta", – šyptelėjo kūdikio besilaukianti moteris, pažvelgusi į pūpsantį pilvuką.

Sėkmės receptas, talismanas? "Bus dovana", – nusišypsojo Mingailė. Tačiau tik M.Kalniečiui sugrįžus namo. Mat rugpjūtį buvo jų vestuvių metinės, o rugsėjo 6 d. Turkijoje Mantas minės savo gimtadienį. "Ir ypatingas patiekalas, ir dovana lauks sugrįžtuvių proga, – prisipažino Mingailė. – Juk išlydėtuvės dažniausiai būna liūdnos."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių