K.Perry ir R.Brandas išsirinko lateksinius vestuvinius kostiumus

Dainininkė Katy Perry ir aktorius Russellas Brandas tuoksis pasipuošę originaliais kostiumais.

Neseniai paaiškėjo kelios būsimų dainininkės ir komiko sutuoktuvių detalės.

Ši ekstravagantiška porelė nuoširdžiai rengiasi tam, kad taptų vyru ir žmona. Priminsime, kad Katy Perry išgarsėjo dainos „I kissed a girl“ dėka, o britų komikas Russellas Brandas neseniai baigė filmuotis komedijoje „Tempk jį čia!“, kur vaidina ekscentrišką roko žvaigždę.

Artistų talento gerbėjai pasimetę spėlionėse. Vestuvės vyks Indijoje ar Amerikoje? Ar išsirinko Katy vestuvinę suknelę? Žuvis ar mėsa? Baltos ar raudonos rožės? Ir kas dėl latekso?

Brandas ir Perry per svarbiausią jų gyvenimo šventę bus pasipuošę lateksiniais kostiumais. Abu yra dideli dainininkės Lady GaGa gerbėjai ir jų vestuviniai kostiumai bus panašūs į pastarosios koncertinius apdarus. Juos „pasiūs“ pačios Lady GaGa dizaineris Asuko Kudo.

Kostiumai kiekvienam kainuos po 4500 dolerių ir bus paruošti iki rugsėjo – kada ir planuojamos vestuvės.

Bet kuriuo atveju, žvaigždžių poros sutuoktuvės žada būti linksmos ir ekstravagantiškos. Russellas, kuris kasdieniame gyvenime primena ne visai blaivą roko žvaigždę, kokią jis ir vaidino filme „Tempk jį čia!“ ir kerinti, bet taip pat kažkiek savotiška Katy neleis vestuvių dalyviams nuobodžiauti.


Šiame straipsnyje: Katy PerryRussellas Brandas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių