Kovos su vėžiu kampanijos prizas - susitikimas su J. Bieberiu

Popmuzikos superžvaigždė Justinas Bieberis (Džastinas Biberis) siekia pagerbti vieną ištikimiausių savo gerbėjų Avalanną Routh (Avalaną Rut), mirusią nuo vėžio, pasiūlydamas susitikimą su juo kaip prizą vienoje labdaringoje lėšų rinkimo iniciatyvoje, kurią organizuoja mergaitės tėvai.

Šešiametė, kuri save vadino ponia Justin Bieber, mirė nuo retos atmainos smegenų vėžio pernai rugsėjį - praėjus septyniems mėnesiams po jos svajonės išsipildymo, kai hitu tapusios dainos „Baby“ atlikėjas atskrido į Niujorką aplankyti šios mergaitės ir jos šeimos per Valentino dieną.

Dabar A. Routh tėvai organizuoja internete labdaringą akciją per savo organizaciją „Cure ATRT“; siekiama surinkti lėšų atipinių teratoidinių ir rabdoidinių navikų (AT/RT) tyrimams bei vaistų nuo šios rūšies vėžio kūrimui.

Šios akcijos dalyviai varžysis, stengdamiesi surinkti „Cure ATRT“ kampanijai kuo daugiau lėšų iki liepos 1-osios, o nugalėtojai galės asmeniškai susitikti su J. Bieberiu per vieną iš jo būsimų koncertų Šiaurės Amerikoje.

Pranešime, kuris praėjusią savaitę buvo paskelbtas „CureATRT“ tinklalapyje, sutuoktiniai Routhai rašo: „Avalanna palietė žmonių širdis visame pasaulyje. Vienas iš tų žmonių yra Justinas Bieberis. Justinas tebėra nuostabus vyras mūsų Avalannai - ir visada toks buvo.“

„Esame sujaudinti, galėdami paskelbti, kad Justinas mielai pats susitiktų su žmogumi, kuris surinks daugiausiai lėšų “Cure ATRT„ ... Taigi, šiandien pradedame šį konkursą mūsų Avalannos garbei, - pridūrė jie. - Pradėkite rinkti lėšas - turite laiko iki liepos 1-osios. Pradėkite rinkti aukas (kampanijai) “Cure ATRT Now„ jau šiandien!“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Achuenas prizas su daunu susitikt.. :))))) virsune..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių