Kosmetikos milžinės „L'Oreal“ paveldėtoja susitaikė su dukra

Kosmetikos milžinės "L'Oreal" paveldėtoja Liliane Bettencourt (Lilian Betankur) susitaikė su savo dukra Francoise Bettencourt-Meyers (Fransuaz Betenkur-Mejers) ir nutraukė pavojų didžiausiai Prancūzijos kosmetikos imperijai kėlusį teisinį ginčą.

F.Bettencourt-Meyers siekė paskelbti savo motiną, turtingiausia Prancūzijos moterimi laikomą 88 metų L.Bettencourt, nepajėgia tvarkyti 17 mlrd. eurų vertinamą turtą ir pateikė ieškinį vienam garsenybių fotografui Francois-Marie Banier (Fransua Mari Banjė), esą jis neteisėtai naudojosi ryšiais su jų šeima.

Tačiau pirmadienį motina ir dukra išplatino bendrą pranešimą, kuriame teigiama, kad jos "privačiai susitarė" nutraukti bylas teisme.

"Mano ir Francoise priimtas sprendimas teikia man vilties. Jis atitinka mano norą suvienyti šeimą. Dabar mes galime laukti ateities kartu", - teigia turtingoji paveldėtoja pranešime.

"Susitarimas leidžia mums pagaliau šeimai sugrąžinti taiką, kuria džiaugsis mano vyras, mano vaikai ir mano motina", - rašo F.Bettencourt-Myers tame pačiame pranešime.

"Aš taip pat laukiau tokios pabaigos visai "L'Oreal" kompanijai, kuri turi nuostabią ir man brangią istoriją", - rašo duktė.

Pasak advokatų, per ilgą konfliktą susvetimėjusios motina ir duktė turėjo susitikti pirmadienį.

"Liliane ir Francoise susitaikė ir susitarė užbaigti visus nesutarimus, kaip ir tikėjosi", - naujienų agentūrai AFP sakė dukters advokatas Olivier Metzneris (Olivjė Mecneris).

"Jos džiaugiasi vėl galėdamos būti kartu, net jei šiai laimingai pabaigai prireikė trejų metų teisinių ginčų", - sakė advokatas, patvirtinęs, kad Francoise Bettencourt-Myers atsisakė ieškinio fotografui F.M.Banier.

Kiek anksčiau šiemet L.Bettencourt išsiskyrė su 25 metais už ją jaunesniu F.M.Banier, išbraukė jį iš savo testamento ir taip atėmė teisę tikėtis 1,25 mlrd. eurų palikimo.

F.Bettencourt-Meyers kaltino 63 metų fotografą, esą šis, pasinaudojęs jos motinos pažeidžiama būsena, iš jos išviliojo dovanų už milijardą eurų, tarp jų salą Seišeliuose, ir privertė jį įrašyti į savo testamentą.

Tuo tarpu L.Bettencourt visada tvirtino esanti sveiko proto ir pajėgi tvarkyti savo finansus.

Pagal susitarimą, F.Bettencourt-Meyers atsisako kaltinimų savo motinos finansų patarėjui Patrice'as de Maistre'ui (Patrisui de Mestrui) ir teisiniam patarėjui mokesčių klausimais Fabrice'ui Gogueliui (Fabrisui Gogeliui), kuris, savo ruožtu, atsisakys savo kaltinimų.


Šiame straipsnyje: L'Oreal

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių