Košmaras Tinos ir Tado porai: jie netikėtai iškrito iš šokių konkurso

Grįžti į straipsnį

janina

janina  portretas
buvo blogesniu labai gaila

Neįtikėtina

Neįtikėtina portretas
vieni iš geriausių iškrito. Kažkoks absurdas.

Asarele

Asarele portretas
As ir dabar verkiu ir verksiu, verksiu.... Oi kaip neteisinga.... Ir kas dar tokius marazmus ziuri....

Rankovė

Rankovė portretas
gera, graži pora, bet jau tas įvertinimas, kiek teisingas tik iš komisijos pusės, žiūrovai balsuoja už pažįstamus, draugus, kas patinka ir panašiai.Nėra tiesos, nėra tiesos, nėra tiesos..Nepatinka Renata, o ji vis aukštose pozicijose, vien todėl, kad palaiko žiūrovai ir kur tiesa, ką lemia biznis,- komisijos , vedėjų ir kito personalo išlaikymas iš žiūrovų balsų, jug butu kai rusų laikais, liktu tik gerieji, stiprieji.

gaila

gaila portretas
idomi pora,nuotabiai atrode ir graziai soko, komisija mulkiai....

Joooooo

Joooooo portretas
GAILA TINOS IR TADO, PUIKIAI SOKA IDOMI PORA, KOMISILA NEOBJAKTYVI, TIKRAS BOBTURGIS, MERUNAS SOKA LIG BUTU BASLI PRARIJES, O BALUS GAUNA GERUS- ABSURDAS.KOKTU ZIURETI.BUTU SAZININGA MERUNUI PALIKTI PARKETA, O GRAZINTI TINA IR TADA

Edita

Edita portretas
Man ši pora visuomet patiko, turėjo savą spalvą, kad už juos gal keturios poros silpnesnės matome visi. Pagalvojau ir apie Merūną. Geras jis dainininkas, bet kas čia per taisyklės? išvažiavo, sugrįžo, atseit vėl šoka. Bet kaip šoka? Tadui ir Tinai norėčiau pasakyti, kad už Gurevičiūtę jie šoka daug geriau ir įdomiau. Norint laimėti reikia įtakingų draugų, o gal ir piniginės, jeigu manėte, kad talentui žalia šviesa, manau netyčia suklydote, bet jūs buvote NUOSTABŪS. AČIŪ.

Jonas

Jonas portretas
Pati geriausia pora Tina ir Tadas iškrito. Šitaip gerai ir išradingai abu šokėjai šoko. Gal komisijai truko kvalifikacijos. . Blogai šokantis šokėjai gauna aukštus balus, o gerai - žemus. Kam reikia kviesti į komisiją narius, kurie apie šokį nieko neišmano. Nusibodo komisijos narių kvailiojimas ir šaipymasis iš šokėjų. Nusibodo lėkštas juokavimas choreografo iš Klaipėdos (atrodo kaip kvailelis). Kuo greičiau ištaisyti klaidą ir Tiną bei Tadą grąžinti į projektą. Be jų projektas ne projektas ir taps jis neįdomus.

Edita

Edita portretas
pati geriausia pora apsurdas kazkoks tikrai!!!!!!!!

x

x portretas
Gal tik ju kostiumai patiko ir grimas, o soko,ypac Tina, tai nekaip.

gele

gele portretas
kaip gaila,kad nebeliko Tinos ir Tado.vykit ta smorigina is projekto ir geri sokejai jau nebekris

ez

ez portretas
Uz Tina nebelsuosiu niekada, nes taip rodesi isimylejusi Mino, o dabar sedi jo name ir dar po teismus taso. Geda, apgaco Mino, kuris ja mylejo,o ji tuo naudojosi. Bjauri merga.

Galerijos

Daugiau straipsnių