Kontraktas su švedais Jazzu užtikrins pasaulinę šlovę?

Emigrantų pamėgtas Londonas atveria galimybes ne tik sėkmingam verslui ar pavydėtinai karjerai, bet ir kūrybai. Tai liudija ir šio šeštadienio BTV laidos „Pasaulis pagal lietuvius“ herojai.

Prieš ketverius metus Lietuvą į lietingą Angliją iškeitusi dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu nė kiek nesigaili šio žingsnio. Priešingai – ji tvirtina, kad Londonas atvėrė kur kas didesnes galimybes kurti ir būti pastebėtai.

„Į Lietuvą grįžtu labai dažnai, praktiškai kiekvieną mėnesį. Bet, turiu pripažinti, bent kol kas savo ateitį matau Londone“, - puse lūpų prasitaria džiazo vokalo į Didžiąją Britaniją išvykusi studijuoti ir čia pasilikusi Justė.

Praėjusių metų MTV Geriausio Baltijos šalių atlikėjos apdovanojimą laimėjusi dainininkė netrukus bus dažna viešnia ir Švedijoje. Po pripažinimo Europoje ji sulaukė pasiūlymo iš įtakingos švedų muzikos įrašų kompanijos „Mr. Radar Music“ įrašyti savo debiutinį solo albumą.

„Tiesiog netveriu džiaugsmu! Aš jau seniai svajojau apie savo albumą. O dabar tai pildosi – dirbu su tikrais profesionalais“, - savo kailyje netveria Justė, jau nusitaikiusi ne tik į Europą, bet ir visą pasaulį.

Lietuvių sėkmės istorijos jau šį šeštadienį 11 val. laidoje „Pasaulis pagal lietuvius“ per Baltijos televizją.


Šiame straipsnyje: Jazzu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių