Koncertuodamas gimtajame mieste A. Pojavis rinks pinigus „Eurovizijai“

Atlikėjas Andrius Pojavis netrukus vėl turės trumpam išsiskirti su Milane gyvenančia šeima, nes jo laukia ypatingas koncertas gimtajame mieste – Jurbarke. Į Lietuvą parvykstančio dainininko darbotvarkė šiuo metu labai intensyvi, nes gerai apšilęs mažojoje „Eurovizijoje" Amsterdame jau greitai jis pasirodys prieš milijonus žiūrovų Malmėje.

Olandijos mieste Amsterdame lietuvis viešėjo balandžio 13-ąją. Ten vyko vadinamoji mažoji „Eurovizija", kurioje dalyvavo 25 šalių atstovai. Po sėkmingo pasirodymo skrisdamas namo A.Pojavis neišvengė nuotykių – netikėtai užsiliepsnojęs lėktuvo variklis suteikė nemažai streso, tačiau viskas baigėsi laimingai.

Pats A.Pojavis juokiasi, kad Olandijoje jis kaip reikiant pastiprino imunitetą, be to, įgavo vertingos patirties, todėl iki šiol šildosi puikiais prisiminimais.

„Tai buvo tikrai geras pasiruošimas. Pavyko džiugiai sudalyvauti, o taip pat sužinoti, kas vyksta kitapus scenos. Juk „Eurovizijos" scenoje žmonės mato dainininkus tik tris minutes, o užkulisiuose visą laiką verda ne ką mažiau įdomus gyvenimas, – teigia A.Pojavis. – Pamačiau, kaip reikėtų bendrauti, kokiomis nuotaikomis gyvena konkursantai. Visos mintys turi būti tik pozityvios, geranoriškos.

Nežinau, gal ir nereikia būti visų draugu. Svarbiausia – skleisti gerą nuotaiką ir būti laimingu."

Antradienį iš Milano į Lietuvą grįžtantis A.Pojavis visą laiką skirs intensyvioms repeticijoms su pritariančiaisiais vokalistais. O balandžio 27 dieną, 19 val. rengiamas „eurovizininko“ palaikymo koncertas jo gimtajame Jurbarke.

Tądien miesto kultūros rūmuose nuskambės geriausios A.Pojavio dainos iš albumo „Aštuoni„, taip pat Amsterdame itin gerai priimta jo eurovizinė daina „Something“. Andrių scenoje palaikys ir jo tėvas, rengiantis specialų pasirodymą su savo kapelija. A.Pojavis spėja, kad meilę muzikai paveldėjo iš giminės. „Ne tik mano tėvas groja, bet ir seneliai visą amžių giedojo", – šypsosi Andrius.

Gimtajame Jurbarke, kuriam jaučia pačius gražiausius sentimentus, A.Pojavis paskutinį kartą viešėjo prieš kelis mėnesius. Užsienyje gyvenantis atlikėjas džiaugiasi, kad „Eurovizijos„ dėka gali dažniau aplankyti mylimą miestą, o dabar dar ir pakoncertuoti jame. Visos lėšos, surinktos už bilietus, bus skiriamos pasirengimui didžiajai „Eurovizijai“. Ji jau gegužės 14 d. įvyks Švedijos mieste Malmėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių