Koncertų organizatorius stebina Beyonce įgeidžiai

Atlikėja Beyonce – jauna moteris, puikiai žinanti, ko nori. Tai liudija ir reikalavimų sąrašas, kurį dainininkė siuntinėja koncertų organizatoriams: šiuo metu vyksta jos gastrolės „Mrs Carter Show". Jame pateikiami ir labai žemiški bei savaime suprantami pageidavimai, ir tokie, kuriuos perskaičius tikrai norisi nevalingai šypsotis, skelbia marieclaire.co.uk

Kaip skelbia „The Daily Star", užkulisiuose Beyonce pageidauja naujo unitazo dangčio ir raudono tualetinio popieriaus. Ir tai dar ne viskas, kas galėtų nustebinti. Atlikėja gėrimams, kuriais gaivinsis koncerto metu, pageidauja 600 svarų (2451 Lt) vertės unikalaus šiaudelio ir rankomis skobtų ledo rutuliukų. Ir būtinai 21 laipsnio šilumos šarminio vandens.

Šaltinio teigimu, dukrelę auginanti moteris tiesiog dievina baltas sienas persirengimo kambaryje (savaime suprantama, ką tik nudažytas).

Atlikėja taip pat reikalauja, kad jos komanda visą laiką vilkėtų tik 100 proc. medvilnės rūbus. Toks reikalavimas padeda dainininkei išvengti bet kokių alerginių reakcijų, kurių ji labai baiminasi. Jauna moteris labai daug skraido, kad toks noras atrodo gana pateisinamas.

Maitintis garsioji Beyonce taip pat nori tik sveikai. Reikalavimų sąraše nurodoma, jog dailininkė norėtų užkandžiauti migdolais ir avižiniais sausainėliais. Visos salotos privalo būti tik ekologiškos.

Koncertams Londono O2 arenoje dainininkė pasirinko naujus prabangius persirengimo kambarius arenos erdvėje, dažniausiai rezervuojamoje sporto komandoms. Vienas šaltinis „Evening Standart„ sakė: „Kambariai žymiai didesni už įprastus, jai buvo suteikta teisė juos pertvarkyti pagal savo norus ir poreikius. Be to, ten ramiau, todėl ji gali geriau susikaupti pasirodymams“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tustute

Tustute portretas
Gerai himna su fonuske vare,kaip is tikruju.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių