Koncerte - „Eurovizijos“ hitai, istorijos apie tautinę diskriminaciją

Grįžti į straipsnį

Kosmopolitas

Kosmopolitas portretas
Kai kitatautis ar kitos rases atstovas vienas ar keletas, tai nieko tokio, bet kai ju atsiranda simtai ir tukstanciai, o tada jie pradeda diktuoti savo norus ir teises, stai tada ir atsiveria "pasaulieciu" akys... Pavyzdziu turime ir Vakaruose ir pas save namuose.

Oi..

Oi.. portretas
Nu blin nuotraukos tik bunkes su katazina ir to cigono! Jie vieni Lietuvoje? Kur pvz.Vaida Genyte?Evelina Sasenko?Tai jos zvaigzdes! Jos man labai patinka,ir nei bunkei ,nei cigonui pries Vaida ir Evelina,....nulis,visiskas nulis...!!!! Jofana, visur tos pacios rozos.....jau igriso is tikruju..

butkus

butkus portretas
dar ingos truksta

Pašalietis

Pašalietis portretas
Nesidomiu tomis banalybėmis, bet tos pagyvenusios moteriškės (antra iš kairės) pro pudras ir dažus nematyti. Biškį užneša į Rotaru, bet atrodo kad ne ta.

premjeras

premjeras portretas
is ''pop lady'' moteriskiu yra nors viena mokanti dainuot?galetu surengt gyvo garso koncerta...susirinktu pilna ''zalgirio'' arena...:)))

ka

ka portretas
ta juoda sene ten staiposi

Gerai

Gerai portretas
kad nors vedeja nebuvo Bunke, tai nors uz tai aciu.

Safyras

Safyras portretas
Visi žino , kad mes esame Europoje, bet kai kas elgiasi, kaip neišauklėtos beždžionės. O klausytis, kaip dainuoja originalūs dainininkai žymiai maloniau, negu Lietuvos dainininkų prastos kopijos. Dar Lietuvos atlikėjams reikėtų labiau paskaityti grožinę literatūrą, nes su tokiai primityviais dainų tekstais gali tik pradedantys mokinukai kokiame draugų ratelyje dainuoti. O jau banalybių pilna per visas televizijas, reikėtų nors kokios savigarbos turėti, kad išeiti dainuoti visiškai nepasiruošus. O gal Lietuvos Šou atstovai neturi televizorių ir kabelinės televizijos, kad gali tokius prastus vaizdus kurti?

Lietuvis

Lietuvis portretas
Jau geriau tokie koncertai ir juodzkiai su kinais ir t.t tegul kitatauciai mokantis kalbeti lietuviskai, nei tie kur gyvena 50m lietuvoje ir nemoka lietuviu kalbos, ir paradas manau tegul buna kitatauciu nei geju.

Galerijos

Daugiau straipsnių