„Konanas Barbaras“ turės tęsinį

Konanas Barbaras grįžta ir iki legendinio kario sugrįžimo į kino ekranus liko visai nedaug – pasaulinė filmo „Konanas Barbaras“ premjera jau rugpjūčio 19 dieną.

Dar nė nepasirodžius pirmajai filmo daliai, jau kalbama, kad filmas neabejotinai sulauks tęsinių ir gal net taps kino trilogija.

Iš pradžių apie tai, kad filmas „Konanas Barbaras“ gali turėti tęsinį buvo kalbama tik puse lūpų. Vienas pirmųjų apie tai prasitarė pagrindinio vaidmens aktorius Jasonas Momoa.

Viename interviu pasakodamas apie būsimą filmą jis prasitarė: „Konano istorijoje yra daug magijos ir burtų, tačiau, neabejoju, kad antroje ir trečioje filmo dalyje jų bus dar daugiau.“

Dabar, iki pirmosios filmo dalies debiuto kino teatruose likus vos kelioms savaitėms, apie filmo tęsinius kalbama kur kas garsiau ir drąsiau.

Paklaustas ar galima tikėtis, kad filmas „Konanas Barbaras“ gali turėti tęsinį, J. Momoa atvirai pripažino, kad tęsinys neabejotinai turėtų būti – ir ne vienas: „O taip! Šiais laikais visi turi tęsinius. „Greiti ir įsiūtę“ turi net septynis tęsinius, ar ne? „Karibų piratai“ - keturias. Visi turi tęsinius!“

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose– jau rugpjūčio 19-ąją.


Šiame straipsnyje: Konanas Barbaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių