Komikas Chrisas Rockas įsitikinęs – verta vesti laisvo elgesio moterį

Žymus amerikiečių komikas, „stand-up“ komedijų šou asas Chrisas Rockas atkeliauja į Lietuvos kino teatrų ekranus su naujausiu filmu „2 dienos Niujorke“. Prancūzų aktorės, filmo „2 dienos Paryžiuje“ autorės Julie Delpy kurta juosta žiūrovams atskleis tarptautinės poros gyvenimo iššūkius didžiajame svajonių ir lūkesčių mieste.

Romantinės 2007-ųjų komedijos „2 dienos Paryžiuje“ tęsinys, kurio veiksmas rutuliojasi Niujorke, Lietuvos publikai bus pristatytas birželio 8 dieną. Šįsyk žavi prancūzė, kurią vaidina pati J.Delpy, jau sukūrusi šeimą ir gyvena su tamsiaodžiu vyruku Mingusu (akt. Ch.Rockas) ir dviem jų vakais Amerikoje.

Kalbėdamas su portalu „Digital Spy“, amerikiečių komikas prisipažino, kad vos pamatęs pirmąjį prancūzės istorijos filmą iškart pamilo J.Delpy heroję Marion. Ch.Rockas teigė, kad jį nustebino tai, jog moteris yra „permiegojusi su daugybe vyru“, tačiau vis tiek sugeba turėti normalių santykių.

„Filmuose yra taip – jei permiegi su daug žmonių, lieki vienišas. Ryškiausias pavyzdys – Samanta iš filmo „Seksas ir miestas“. Su amžiumi pradėjau galvoti apie visas tokias moteris, su kuriomis susitikinėjau pats. Žinote, supratau, kad dauguma jų būtų nuostabios žmonos. Kai kurios jų jau iš tikrųjų padarė vyrukus laimingais“, – svarstė 47-erių aktorius. Pats Ch.Rockas nuo 1996 metų yra vedęs ne pelno siekiančią organizaciją moterims „StyleWorks“ įkūrusią Malaak Compton-Rock, pora turi dvi dukras.

Laisvesnio elgesio moterų nesmerkia ir Ch.Rocko filmo „2 dienos Niujorke“ kolegė J.Delpy. „Turiu draugą, kuris išvedė teoriją – visada vesk kekšę ir būsi laimingesnis. Manau, kad jis kažkuria prasme teisus“, – sakė ji.

Prancūziško šarmo ir amerikietiškos realybės kupinos „2 dienos Niujorke“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau nuo birželio 8 dienos.


Šiame straipsnyje: 2 dienos NiujorkeChrisas Rockas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių