Komentatorė, D.Bosas išvadinusi nudrožta „barakuda“, - pusamžė inteligentė

Karvė apsiveršiavusi su negyvu veršiuku, prostitutė, beraštė, vyrų gerai nudrožta „barakuda“.

Tokiais ir dar riebesniais epitetais interneto komentatorių „apdovanota“ verslininko Antano Boso žmona Daina kategoriška - atsiprašymo neužteks, o drąsuolė liežuvį miklinti galės teisme.

LNK laidoje „Valanda su Rūta“ Daina Bosas pasakojo, kad netylėti perskaičius atsiliepimus apie save bei savo šeimą paskatino ne tik artimieji, bet ir įtarimai, jog po daugeliu komentarų slepiasi vienas ir tas pats asmuo. Ji net spėliojo, kad jis turėtų būti iš artimos aplinkos. Tačiau paaiškėjo, kad virtualioje erdvėje tulžį liejusi moteris yra vieno turtingiausių Lietuvos verslininkų, Antano Boso buvusio verslo partnerio ir šeimos draugo sesuo, kuri Bosų šeimos net nepažįsta.

„Jeigu po tyrimo būtų paaiškėję, kad rašo nepilnametis, iškart būčiau atleidusi. Žinau, kad kai jis suaugs, supras, kad blogai darė, jam bus gėda dėl savo elgesio - vis tiek kada nors subręs. Bet tai pasirodė apie penkiasdešimties metų žmogus“, - sakė D.Bosas.

Fotografas Marius Jovaiša replikavo, kad tokia jau žinomumo kaina: jei lendi į viešumą, leidiniams daliji vestuvių, atostogų ar namų nuotraukas - nusiteik prieštaringoms reakcijoms. „Taip, tai kaina, bet netgi viešo, žinomo žmogaus niekas neleidžia žeminti, įžeidinėti, šmeižti niekas neturi teisės. Mane gali vadinti kaip tik nori - visko jau prisiklausiau. Bet kada pradeda elgtis paniekinamai su mūsų vaikais, kada užgauna ir žemina dar negimusį vaiką, kantrybė baigiasi“, - atšovė jam A.Bosas. Jam iki šiol nesitiki, kad viešumoje atrodanti inteligentiška, tvarkinga moteris prie kompiuterio pavirsta besikeikiančiu monstru.

Laidos kūrybinei komandai pavyko pasikalbėti ir su įžeidžiančius komentarus apie D.Bosas rašiusios moters sutuoktiniu. Tik vyras aiškino, kad žmonos elgesyje ir komentaruose įžeidimų naįžvelgia. „Ji tokių žodžių nevartojo. Ji taip nerašė. Ji tiesiog savo nuomonę išreiškė. O ką mes laisvoje šalyje savo nuomonės negalim pareikšti? Jei paduos į teismą, mes laimėsim“, - drąsiai dėstė drąsuolės vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių