Kokteilių baras „BarBar'a“ pradėjo metinių šėlsmą

Populiariausias Kauno kokteilių baras "BarBar'a" pradėjo šventinį metinių maratoną. Penktadienį gimtadienio fiestą svečiai švęs su dainininku Mantu Jankavičium.

Apie 500 žmonių per vakarą, 1500 per savaitgalį ir apie 70 tūkst.lankytojų per metus. Prieš metus duris XVII amžiaus rūsyje įsikūręs jaukus kokteilių baras netrukus tapo viena populiariausių Kauno pasilinksminimo vietų.

Ketvirtadienį trijų dienų gimtadienio šventimo maratono fiestą "BarBar'a" pradėjo su grupe "Kastaneda" bei žinomais didžėjais - DJ Rikko El Gato (Mosquito) ir DJ Black B ("Pacha", Vilnius).

"Neslėpsiu, jausti moterų dėmesį man labai malonu. Aš tuo mėgaujuosi. Tai - stiprus mano kūrybos variklis", - šypsodamasis prisipažįsta žinomas dainininkas Mantas Jankavičius.

M.Jankavičius - penktadienio vakaro "BarBar'a" žvaigždė, kuri giria puikią atmosferą Kauno kokteilių klube ir neslepia: "Čia - viena puikiausių pasilinksminimo vietų".

Šį kartą, nuo 22 valandos, kokteilių bare "BarBar'a" jis bus vėl kitoks, įaugęs į naują modelio įvaizdį, šventinis - kaip ir dera gimtadienio proga. Tačiau kaip visada žavus. Ir mylintis bei gerbiantis moteris.

Net kalbintas dirbti modeliu jis atsakydavo: "Mane ir šalia scenos supa labai daug gražių moterų. Dėl to neverta važiuoti į Milaną".

"BarBar'a" gimtadienio proga Mantas žada įspūdingą programą ir, kaip visada dirbs negailėdamas jėgų ir braukdamas kakta srūvančio prakaito lašus.

Šeštadienį "BarBar'a" - ypatingas, uždaras vakaras. Šventinė programa laikoma paslaptyje, tačiau šnabždamasi, kad į uždarą vakarą pateks ir kai kurie atsitiktiniai laimingieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių