Kokius skaudulius slepia „Žvaigždžių duetų” dalyvių šypsenos?

Posakis, kad draugystė baigiasi tada, kai prasideda verslas, „Žvaigždžių duetams„ persiritus į antrąją pusę, galėtų būti perfrazuotas į „kuo finišas arčiau, tuo santykiuose karščiau“. Iš pradžių kone tobulą draugystę deklaravusios poros  pastaruoju metu sušlubavo.

Net trys populiariausio muzikinio projekto poros išgyvena santykių krizę. Agnės Buškevičiūtės ir Justino Lapatinsko, Monikos Linkytės ir į projektą grįžusio Tado bei Ingos Norkutės ir „ventuko“ Karolio bičiulystės keliu pastarosiomis dienomis perbėgo juoda katė.

„Tai normalu. Juk kuo labiau pažįsti žmogų, tuo daugiau problemų įžvelgi. Aš norėjau vienos dainos, Tadas – kitos, aš matau vienokią viziją, jis – kitokią. Santykiai iš tikrųjų buvo įtempti, tačiau dabar nusprendėme priimti sprendimą: vienam pasirodymui dainą galvoju aš, kitam Tadas„, - apie santykių atšalimą pasakoja „Žvaigždžių duetų“ dalyvė Monika Linkytė.

Panaši istorija nutiko ir Agnei Buškevičiūtei su Justinu. Nesutarimai dėl kūrinio pasirinkimo peraugo į nedidelį kivirčą, o šis – į nekalbadienį. Ir nors duetas apie tarpusavio santykius plačiai kalbėti nėra linkęs, vis dėlto užkulisiuose sklando kalbos, kad itin draugiški Justo ir Agnės santykiai atšalo.

Šeštadieniais nuolat besišypsančius esame įpratę matyti aktorę Ingą Norkutę ir ventuką Karolį Akulavičių. Žiūrovai nė neįtaria, kad po Ingos ir Karolio šypsenomis slepiasi tarpusavio bendravimo skauduliai.

„Kažkada nepagalvojus pavadinau Karolį jaunu durneliu. Ne šiaip akis į akį, o prie žurnalistų, kurie, žinoma, tai pasigavo. Karolis supyko... Ir nieko keisto, juk jis nei toks jaunas, nei durnelis. Kuriam laikui buvo ta juoda katė perbėgus, bet dabar viskas gerai. Kartais tokios krizės būna į naudą: išsiaiškini santykius ir palengvėja abiems", - pasakoja Inga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geras

geras portretas
jau tau norkute su savo dainavimu geriau sleptis. visi supranta kad tau tik pataikauja komisija
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių