Kokie vaizdai pribloškė A. Zacharevičienę? (foto)

Labdaringa akcija „Raudonos nosies diena“ grįžta į BTV eterį! Šiais metais kilni akcija ir jūsų aukos bus skirtos skurdžiai gyvenančioms šeimoms, kurioms tikrai trūksta jūsų paramos! Gegužės antrąją dieną visą akciją vainikuos didžiulis paramos koncertas. Iki tol Lietuvos įžymybės „Raudonos nosies“ ambasadoriai vyks pas skurdžiau gyvenančias šeimas ir bandys jiems padėti!

„Raudonos nosies dienos“ misiją - nešti šviesą ir viltį, tiems, kuriems jos labiausiai trūksta pradėjo BTV žinių vedėja A. Zacharevičienė. Ji labai susijaudino sužinojusi, kad jai teks aplankyti daugiavaikę šeimą gyvenančią 8-ių kvadratinių metrų bute. Agnė, prieš vykdama pas skurdžiai gyvenančią šeimą, pirmiausia nuvyko į parduotuvę ir glėbiais iš vitrinų ėmė šluoti flomasterius, pieštukus, saldainius ir vaisius. Moteris pati augina 8 - erių metų sūnų, ji žino kaip tokio amžiaus vaikams reikia dėmesio ir šilumos.

Vaizdas, kurį pamatė organizacijos „SOS vaikų kaimai“ globojamoje šeimoje, Agnę pribloškė: namuose vietos – vos vienam žmogui apsisukti; nei stalo, nei normalios lovos, nei vonios, nei dušo kabinos.

BTV žinių vedėją kaip mat apspito trys vaikai: Viktorija, Danielius ir Deivydas. Vaikučiai nesustodami Agnei pasakojo savo svajones. Labiausiai vaikai norėtų turėti ne tik naujų žaislų, bet ir vietos kur galėtų žaisti, mat aštuonių kvadratinių metrų kambarėlyje jie vos sutelpa. Naktimis vaikai miega vienas šalia kito sugulę ant grindų. Agnei Zacharevičienei vaikų mama Aleksandra guodėsi, kad vaikai nenori grįžti  į tokius mažus namus. Šešiametė Viktorija glostė verkiančia mamą ir Agnei Zacharevičienei parodė naujausią savo piešinį. Jame kiekvienas šeimos narys turi savo kambarį. BTV žinių vedėja sunkiai tramdė ašaras ir pažadėjo vaikams padaryti viską, kad jiems nebereikėtų pamokų ruošti sėdint ant grindų. „Situacija šeimoje yra labai sudėtinga.  Vaikai miega ant žemės. Jiems krypsta stuburai. Dabar tie vaikai šypsosi, jų akys laimingos, jie nepamiršo svajoti. Būtų gerai  jei nors dalelę tų svajonių mes galėtumėme išpildyti visi kartu.“, – sakė Agnė Zacharevičienė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

aisku jums

aisku jums portretas
nuo miegojimo ant zemes joks stuburas nekrypsta..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių