Kokias fobijas nuo savo gerbėjų slepia šou pasaulio atstovai?

Kiekvienas iš mūsų gyvenime bent kartą esame susidūrę su savo baimėmis. Neretai būna ir taip, kad negalima paaiškinti ,kodėl bijome, tačiau baimė sukausto visą kūną. Leidinys „Sobesednik“ nusprendė išsiaiškinti, kokios baimės kankina šou pasaulio atstovus.

Paaiškėjo, kad daugelis įžymybių bijo skristi lėktuvu. Pirmoji šiame sąraše atsidūrė Rusijos primadona Ala Pugačiova. 63-ejų moteris keliauja asmeniniame vagone traukiniu. Čia yra viskas, ko gali prireikti keliaujant. Vagone įrengtas net ir žiemos sodas.

Į lėktuvą neįkalbėsite įlipti ir žinomos detektyvų rašytojos Darijos Doncovos, atlikėjos Tatjanos Bulanovos ir „Eurovizijos“ nugalėtojo Dimos Bilano, kuris skrisdamas jaučiasi tarsi „plastmasės dalelė“. Net ir vyriškieji Dmitrijus Nagijevas ir Garikas Martirosianas taip bijo lėktuvų, kad į gastroles vyksta tik automobiliu, traukiniu ar kitu transportu žeme. Jei kur nors prireikia skristi reikia lėktuvu, G. Martirosianas vykti tiesiog atsisako.

Aukščio baimė puikiai pažįstama yra ir kompozitoriui Igoriui Matvijenkai. Tiesa, apie šią fobiją jis sužinojo visiškai atsitiktinai. Poilsiaudamas slidinėjimo kurorte jis pakilo į kalną. Kalno viršūnėje baimė tapo tik stipresnė, kūną krėtė drebulys, iš siaubo vyras negalėjo ištarti nė žodžio.

Skrydžių lėktuvu bijo ir tokios Holivudo žvaigždės kaip Benas Aflekas, Šarlin Steron, Šer, Kolinas Farelas.

Ukrainiečių atlikėja Irina Bilik siaubingai bijo bakterijų, todėl į visus koncertus vyksta tik su savo asmeniniu mikrofonu. Ji taip pat niekur neina ir be dezinfekuojančių servetėlių bei specialaus rankas dezinfekuojančio spirito. Ši atlikėjos baimė slypi dar vaikystėje. Būdama maža Irina dažnai sirgo ir žinojo, kad ligos ją puola dėl bakterijų ir mikrobų.

Tokia baimė kankino ir legendinį dainininką Maiklą Džeksoną, kuris nuolat dėvėdavo nuo banterijų apsaugančią kaukę. Džennifer Lopez, kaip ir M. Džeksonas, taip pat jaučia baimę mikrobams. Žvaigždė bijo prisiliesti prie rankenų, todėl visuomet su savimi nešiojasi specialias servetėles ir savo kambarinių reiklauja, jog jos kambarys būtų valonas keturiskart per dieną.

Netvarkos negali pakęsti ir žinoma aktorė Scarlett Johansson. Tiesa, savo kambarį žvaigždė valo pati. Nešvarai pakantumo trūksta ir poetui Vladimirui Majakovskiui. Šios fobijos priežastis - tėvo mirtis. Žinomo poeto tėvas mirė įsidūręs į pirštą adatėle. Tai sukėlė kraujo užkrėtimą.

Žinoma lietuvių kilmės atlikėja Kristina Orbakaitė kenčia nuo itin retos fobijos. Moteris bijo vandens. Vien nuo minties apie pasipliuškenimą jūroje ar upėje ją sukausto siaubas. Trumpam nugalėti savo baimę moteris gali tik dėl darbo. Filmuodamasi filme „Liubov-Morkov“ atlikėja turėjo būti vandenyje. Tačiau šią nemalonią sceną K. Orbakaitė atidėliojo iki paskutinės filmavimo dienos.

Štai žinoma Rusijos atlikėja Niuša džiaugiasi, kad tikrasis pavasaris jau ne už kalnų. Netrukus galėsime pamiršti ir apie pavojingus kelius, plikledį. Būtent to atlikėja ir bijo. Pavojingas vairavimas neigiamai veikia Niušos nervinę sistemą bei nuotaiką.

Kita žinoma atlikėja Larisa Dolina bijo senatvės. Ji net nenori apie tai kalbėti. Ši fobija kankina ir dainininkę Gliukozą. Merginai siaubą kelia vien mintis apie mirtį ir su kiekvienais metais ši baimė tik stiprėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
geras...net neitariaum kad daugelis ju turi apskritai baimiu..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių