Kodėl R.Petrauskui sapnuojasi košmarai?

Jau šiandien, antradienį, vasario 7-ąją, 20.30 val. TV3 eteryje startuos Lietuvoje dar nerodyto unikalaus formato televizijos šou „Baimės akys“, kurio metu visiškai aklinoje tamsoje su vaizduotės demonais kovos savo drąsą pasiryžę išmėginti šou dalyviai. Laidos „Baimės akys“ vedėjas Robertas Petrauskas, pirmą kartą savo televizijos karjeroje tapęs pramoginio šou vedėju, prisipažįsta dvi savaites trukusio intensyvaus laidos filmavimo metu ne sykį sapnavęs košmarus. 

Nors laida „Baimės akys“ jos dalyvius privertė stoti į kovą su savo vaizduotės monstrais, kurie neretai pasirodo kone visiems žmonėms būnant nejaukioje tamsoje, R. Petrauskas kviečia nebijoti ir jau šįvakar 20.30 val. įsijungti TV3 – dalyviai laidos žiūrovus privers juoktis iki ašarų – laidos kūrėjų parengtiems triukams abejingų tiesiog neliks!

„Būsiu atviras – nors filmuodami laidą kartu su kūrybine grupe kiekvieną dieną nepiktybiškai kikenome iš dalyvių, atsidūręs jų kailyje jaučiausi nejaukiai. Įsivaizduoju, kaip prodiuseriai montažinėje juokėsi iš manęs, kai aklinoje tamsoje bandžiau susidoroti su jų paruoštomis užduotimis. Man teko patirti, ką reiškia kišti ranką į nežinia ko pilnus indus, o bokso kovų ringe turėjau gintis nuo tariamų numirėlių! Man pasisekė, kad nereikėjo su kitais dalyviais kovoti dėl išlikimo ir prasmegti specialiai įrengtose laidos konstrukcijose. Bet to, ką patyriau, užteko, kad porą sykių sapnuočiau košmarus apie gyvates ir kitus nemalonius dalykus“, – įspūdžiais apie šou aklinoje tamsoje „Baimės akys“ dalinosi vedėjas R. Petrauskas.

Per rekordiškai trumpą laiką – vos dešimt dienų – sukurta ir  nufilmuota laida turėjo griežtai atitikti autorinių teisių į laidą turėtojų FremantleMedia keliamus reikalavimus. Emocijų šou „Baimės akys“ nufilmuota profesionaliausia naktinio matymo technika – tai bus pirmą kartą šalies televizijų eteryje rodomas šou, kurio veiksmas vyks aklinoje tamsoje, tačiau žiūrovai matys kiekvieną dalyvių emociją. 

Laidoje TV3 žiūrovai išvys ne tik paprastus šalies žmones, bet ir drąsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis save laikančius muzikos ir pramogų pasaulio atstovus.

Pagal pasaulinį formatą Total Black Out režisuota laida „Baimės akys“ milžiniško populiarumo jau susilaukė Rusijoje, Japonijoje, Belgijoje, Danijoje, Olandijoje ir Norvegijoje, o netrukus pasirodys ir kituose pasaulio kraštuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių